Yarışmaya katılım Sayısında Değişiklik

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Merhaba.
Forumumuzda her ay düzenlenen yarışmalarımızda her katılımcının jüriye bildiğiniz üzere 3 eser sunabilme hakkı mevcuttu.
Fakat gerek katılımcılardan gelen istekler gerekse kaçınılmaz bir ihtiyaçtan dolayı bu kuralda iyileştirmeye gidilmiştir.
Buna göre yeni alınan kararla birlikte her katılımcının 4+1 çalışma hazırlama , fakat jüriye toplamda 4 çalışma sunma hakkı mevcuttur.

+1'im bana nerede lazım olacak, onu nasıl kullanacağım?
Katılımcılar 30 gün boyunca yarışma şartlarına uygun olarak hazırladığı ve yayınladığı 4 çalışma içerisinden çeşitli sebeplerle herhangi bir çalışmasında değişikliğe gitmek isterse, ya da sonradan aklına daha kaliteli fikirler geldiğine inanırsa o halde 4 çalışmadan birini eleyerek, daha sonra bu +1 hakkını kullanarak yeni çalışmasını listesine ekleyebilme hakkına sahiptir.
Katılımcı +1 hakkını kullandığında, listesinden hangi çalışmasını elediğini konusu altında özellikle belirtmelidir ki karışıklık oluşmasın ve zaman daha kolay işlesin.

Çalışmamı nasıl değiştireceğim ? : Hangi çalışma değiştirilmek isteniyorsa o çalışmanın bulunduğu konunun en altına yeni çalışmanızı ekleyip değiştirdiğinizi ve bu çalışma ile katılacağınızı belirtmeniz yeterli..

Bütün katılımcılara başarılar dileriz.

Grafikerler.Org
 

KiLLeDTeaM

Üye
Kayıt
4 Mart 2010
Mesaj
10
Tepki
0
Yarışmada şu şart varmı merak ettiğim için soruyorum..

resim movie yi siz vericeksiniz biz ona göre onun üstünde çalışmamı yapacağız yoksa kendi bildiğimize göremi kendi bildiğimize göre olursa rakip isterim kendime :)

3D MAX / After FX / Photoshop / Boujou / Real Flow / Monet / Mokey / Fume FX / Final Cut / Avid / Premiere / POSER / Illustrator / Nuke / After Effect / Z-Brush Bunları bılen olursa çok Sevinirim...
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.386
Tepki
716
Öncelikle lütfen Tümü Bold Font ile yazmayınız, arkanızdan bütün mesajlarınızı editlemek zorunda kaldım.Bu kural nerede yazıyor derseniz, üye olduktan sonra karşınıza forumda ilk çıkan konulardan "Forum Kuralları"nı incelemeliydiniz.

Sonra
Bu ne demektir açıklar mısınız?

Yarışma hakkındaki detaylı bilgilere ise BURADAN ulaşabilirsiniz.

Bahsettiğiniz programlardan ise sadece illustrator ve Photoshop bilmek yarışmaya katılmak için yeterlidir. Diğerlerinin bir önemi yoktur.
Ve üzülmeyin, tahmininizden çok rakibiniz olacağı şüphesiz.
 
Yukarı Alt