Yazı, makale & metin yazarlağı & özgün içerik hizmeti

knightx

Üye
Kayıt
15 Eylül 2010
Mesaj
83
Tepki
0
Merhabalar,

İçerisinde yazı işleri bulunan tüm projelerinize hizmet vermekteyiz. Dergi, gazete, broşür veya web sitesi için istediğiniz şekilde yazılar hazırlamakta, projeleriniz için yaratıcı fikirler oluşturmaktayız. Sloganlar, başlıklar, metinler, makaleler ve içerik bizim işimiz.

E ticaret siteniz için farklı ürün tanıtımları, içerik servisleriniz için ilgi çekici konular, bloglarınızın yönetimi, şirket veya bireysel sitelerinizin özgün içeriği ve bunun gibi bir çok konunun hepsi bizde. Yapılan afiş, broşür, kartvizit gibi çalışmaların ben burdayım diyen metinleri de yine bizde. Ve tabiki işinizin, projelerinizin, servislerinizi sosyal medya hesapları için etkileşimli, on numara beş yıldız fikirleri de bizde.

Projelerinizi özgün içerik ve yaratıcı fikirler ile ön plana çıkarmak istiyorsanız çalışmaya hemen başlayabiliriz. Şunu yapabilir miyiz, bu olur mu, yok canım daha neler bu iş olmaz diye düşündüğünüz ne var ise çalışmak için tüm fikirlerinizi bekliyoruz.

Detaylar ve referanslar için lütfen iletişime geçiniz. İletişim için özel mesaj, aşağıya mesaj bırakma veya e posta seçeneğini kullanabilirsiniz.

knightx@hotmail.com.tr

Not: Metin çok uzun özet var mı diyenler sadece koyu kelimeleri takip edebilirler.

Herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar.
 
Yukarı Alt