Yeni bir reklam şekli

Kayıt
10 Ekim 2008
Mesaj
14
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar,

Geçenlerde bir arkadaşım, bu reklam şeklini bir şehirde görmüş. Bazı kişiler şehir içerisinde kafalarının üzerinde bir televiyzonla geziyorlarmış ve bu televizyonda de sürekli olarak değişen reklamlar yayınlanıyormuş. Bu şekilde şehir içerisinde gezerek firmaların hem tanıtım ve kampanyaları yapılıyormuş . Bu reklam şekli hakkında bilgi verebilecek biri varmı?
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Taylan bey hangi şehirde imiş ne gibi reklamlar gösteriliyormuş pek anlam veremedim açıkçası?..
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Bazı kişiler şehir içerisinde kafalarının üzerinde bir televiyzonla geziyorlarmış
Enteresan...

Bence de mümkünse biraz daha bilgi verebilrmisiniz?
 
Kayıt
10 Ekim 2008
Mesaj
14
Tepki
0
Istanbul da ve Hannover de yapilmis bu reklam sekli. Seyyar sekilde gezen sahislarin tepelerine bir televizyon ekrani yerlestirilmis ve serbest sekilde sehir icinde gezen bu kisilerle etkili bir reklam yapiliyormus. Kafalarinin üzerinde tasidiklari bir televizyon ekrani sayesinde firmalar tanitimlarini ve kampanyalarini halka cok cabuk bir sekilde ulastirabiliyorlarmis. Benim demek istedigim bunu yapan birileri var mi? Yada bir bilgisi olan varmi?
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Taylan bey şahsen bunu ilk kez sizden duyuyorum, ama çok enteresan geldi bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmak istemiyorum.
 
Kayıt
10 Ekim 2008
Mesaj
14
Tepki
0
Iste enteresan oldugu icin arastirmaya calisiyorum. Bunu yasadigim sehirde gerceklestirebilirsem müthis olacak. Cok ragbet görebilecek bir reklam sekli diye düsünüyorum. Cok etkili ister istemez gözünüze carpacak ve ihtiyaciniz olana ulasabileceksiniz... Bu konuda duyan yada bilenler buraya yazarlarsa sevinirim...
 
Yukarı Alt