yeni doğan

semira

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2009
Mesaj
255
Tepki
145
füzen kalemle yapıldı:)
 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
ben çizim tekniklerini ya da detayları bilmeyen biri olarak
bebek bana sevimli gelmek yerine yaşlı ve sinirli geldi
niye öyle gölgelerin çok koyu olmasından dolayı mı?
 

semira

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2009
Mesaj
255
Tepki
145
@Hasan Günerbiraz füzen etkisi olabilir kömür kalemi yani. birde gerçekten yeni doğmuş!yeni doğan bebekler buruşuk ve sinirli olurlar ama şimdi çok sevimlii:)1 yaşına girdi kendisi yeğenim olur.
 

semira

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2009
Mesaj
255
Tepki
145
@Hasan Güner:)birkaç günlük bir bebek gördüğünüzde yada inşallah kendi çocuğunuz olduğunda bana hak vereceksiniz ozaman pekiştirirsiniz bu bilgiyi hasan bey:)
 

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
21 Haziran 2009
Mesaj
768
Tepki
39
Eline sağlık Semra yine ve yeniden çok başarılı bir çalışma olmuş bu sefer arka planda çok başarılı ;) ... Geç bir soru ama bu alanda bir eğitim aldınmı ya da alıyormusun merak ettim? Bu arada belki biliyorsundur ama genede paylaşayım füzenle ya da karakalem yapılan çalışmalarda belirli bir süre sonra açık olan yerler kirlenir bunu engellemek için bildiğimiz saç spreyini çalışmanın üstüne sık dağılmasını engeller :)
 

semira

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2009
Mesaj
255
Tepki
145
@Yasemin Uyarteşekkür ederim sevgili yasemin senin yorumunu görmek ayrıca güzel:)ben kız meslek lisesi(izmir:))grafik tasarım okudum ama son yılımda bırakmak zorunda kaldım.resim bölümü niyetiyle kayıt yaptırmaya gitmiştim!okuldaki öğretmenler grafik tasarıma yönlendirmişlerdi beni iş imkanı daha fazla diye!resim sevgisi hep içimdeydi yani.yıllar sonra okulu bitirmeye karar verdiğimde bulunduğum şehrin kızmeslek lisesinde resim bölümü yoktu,çocuk gelişimi okudum hemde en baştan yani 3 yıl,ve ne oldu bilirmusun bu bölümde sadece bir dönem resim dersi vardı ve öğretmen çok gıcıktı!lavi sulu boya ile obje ve kara kalem ile bir portre çalıştırdı(hepsi bu kadar)bunlara not vermek için masasına çağırıyordu tek tek sıra bana geldiğinde bana bağırıp çağırmaya başladı bunları kime yaptırdın diye:( nihayet durumu anlatabildiğimde bulunduğum şehirde güzel sanatlar lisesi olduğunu öğrendim ama artık çok geçti:( iki kez istediğim bölümü okuyup eğitimimi tamamlama fırsatını kaçırınca banada vazgeçmek düştü.şimdi resim benim en büyük keyfim ve hep öyle olacak:)çok uzun oldu galiba sorduğuna pişman olmazsın umarım:)
 

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
21 Haziran 2009
Mesaj
768
Tepki
39
:) kesinlikle pişman olmadım aksine sevindim... bende nerdeyse senle aynı durumdayım benimde okuldaki hocalarım biraz tersti orta okuldayken resim öğretmenime ben güzel sanatlar sınavına giricem dediğimde verdiği cevap kesinlikle kazanamazsın oldu ama asil sırada 20. olarak kazandım sınavı :) ama sonra resim yaparak para kazanamıyacağımı düşünerekten lise bitikten sonra tekstil okuyup stilist oldum... şimdi bende pişmanım devam etmediğime... kesinlikle vazgeçme resim yapmaktan bence çok yeteneklisin... bakarsın ilerde bir sergi bile açarsın :)
 
Yukarı Alt