Yeni pardus -2009-

hasari

Üye
Tepki
0
Pardus işletim sistemi için yapmış olduğum yeni çalışmam. Yorumları çok önemsiyorum, çünkü sonraki çalışmalarımızda bize yol gösteriyor. Yorumunuzu eksik etmezseniz sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.

danisman

Consultant
Tepki
30
kusursuz değil ama bu demek değildir ki başarısız bir çalışma, yapmış olduğunuz gölgelendirmelere dikkat ederseniz iyi olacak düşüncesindeyim. Yakından incelendiğinde gölgelendirme geçişlerinin çok sert bittiğini görüyorum. Daha yumuşak bir geçiş yapabilirdiniz...

hasari

Üye
Tepki
0
evet sen söyledikten sonra tekrar inceledim sanırım haklısınız.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Sadece pardus üzerine mi çalışıyorsunuz?Biraz daha farklı alanlara yönelmeniz sizin için iyi olurdu bence :)
Ellerinize sağlık hoş.

hasari

Üye
Tepki
0
Hakan hocam piyasaya iş yapmıyorum benimkisi gönüllü keyif çalışmaları.
logo, banner, davetiye, masaüstü alanlarında daha çok aktifim. Bunun yanında afiş çalışmlarımda oluyor. siteden fazla yorum alamıyoruz diye eklemiyoruz ama çalışmalarımız oldukça fazla. Artık yeni çalışmalar hazırladıkça sizlerin fikirlerini almak istiyorum. İnsan tek başına yeterli gelmiyor dışardan usta gözüyle nasıl görüldüğünüde görmek istiyor. üşenmeden bizlere yorum yazdığınız için çok çok teşekkürler.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yeni ve farklı çalışmalarınızı bekleriz :)

danisman

Consultant
Tepki
30
aklımdan geçeni hakan bey söylemiş, sağolsun :) farklı çalışmalarınızı bekleriz ...

Yukarı Alt