Yeni Proje!T-Shirt baskı ve duvar sticker için çalışma arkadaşları arıyorum

Kayıt
17 Mayıs 2009
Mesaj
23
Tepki
0
Merhaba daha önceden yine bu forumda yeni açacağım poster sitesi için fiyat teklifi istemiştim ve ankaradan bir arkadaşımızla 35x50 2.5 TL 70x50 4 TL den anlaşmaya vardık sayılır.Şimdi eksik kalan noktaları tamamlamam gerekiyor.

Kesme Etiket

Üniversite öğrencisi olduğum ve ciddi bir yatırım gücüm olmadığından 0'dan başlayrak zanaatımı kullanmak istiyorum.Yaptığım poster sitesinde dekoratif etiketler bastırıp satmak istiyorum.Bunun için optik kesicilere sahip arkadaşlara ihtiyacım var.

Amacım : Kendi tasarımını yaptığım çalışmalardan kalitesi iyi,duvara yapışabilecek,yapıştımı gavur gibi duvarda yapışık kalmayacak (sökümü sırasında etikete ve duvara minimum zarar verecek) ve fazla detaya sahip etiket kesicilere sahip arkadaşlarla çalışmak.

* Adet usülü çalışılacağı için lütfen toplu kesim&basım teklifi vermeyin.
* Uygun fiyat verecek arkadaşla çalışacağım için lütfen durumumu göz önünde bulundurarak teklif veriniz.Yani lütfen uçuk teklifler vermeyiniz.


T-Shirt Basımı

Yine bana ait olan çalışmaların satışını yapmak istiyorum.Yapacağım web sitesi üzerinden oluşacak koleksiyonumda mümkün olduğunca farklı t-shirt ve baskı modelleri kullanmak istiyorum.

*Daha önce izmirden bir arkadaşla adedi A4 sayfa boyutunda 8 TL den anlaşmıştık ancak irtibatımızı sürdüremedik.
*Yine adet usulü çalışılacağından lütfen toplu basım teklifi vermeyiniz.

Çalışma Sistemi :

- Müşteri web sitesinden ürünü beğenir > Sipariş Geçer > Siparişi Doğrularım > Gelen paradan arkadaşa ücreti ödenir > Kişi ürünü konuşacağımız koşullarda paketler > Postaya verir

Hepsi bu.

Teklif vermek için lütfen e-mail adresimi kullanın.PM ile teklif göndermeyiniz !

chechen04@hotmail.com


Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Okuyorum

2.Yıllık MYO öğrencisiyim ve 2.sınıftayım yani 1 yıl daha sivasta olacağım. Daha sonraki lokasyonum konusunda zamanı gelince iş ortağımla irtibatta olacağım.

Okuldan sonraki muhtemel lokasyonum istanbul yani uygun teklifin istanbuldan gelmesi benim için büyük anlam ifade ediyor.Ama en uygun fiyata sahip arkadaşla çalışmayı düşünüyorum.

Şimdiden hepimiz için hayırlı olmasını umuyorum.
Teşekkürler.
Mehmet Recep ÖZDEMİR
 
Yukarı Alt