yeni yapacağım katalog için örnek sayfa

Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
Genel olarak güzel bir çalışma olmuş. Sadece sabunluk yazısı ile resmini yer değiştir bence diğerleri ile bütünlük sağlaması açısından. Dekupeler genel olarak başarılı ancak küçük ayrıntıları atlamışsın bazılarında sırıtıyor. Kolay gelsin.
 

lodoslu_91

Üye
Kayıt
3 Ağustos 2010
Mesaj
19
Tepki
0
yorumunuz için teşekkürler zaten resimler onlar olmayacak benzeri resimler konulacak bu sadece örnek çalışma
 
Kayıt
3 Ağustos 2009
Mesaj
604
Tepki
74
Lodoslu_95, merhaba,

Tebrikler.
Çalışmanızda nesne yerleştirme, geometri ve leke açısından verimli olduğunu söyleyebilirim. Zemindeki floral desenler artık demode olmaya başladı. Eğer müşteri bu konuda ısrarcı ise birşey diyemem, ama artık başka şeyler de denemek lazım derim.
Buradaki ürünleri kullanmayacağınızı belirtmişsiniz. Eğer yine benzer kromajlı, parlak ürünler olacak ise, bu tür nesneleri en iyi koyu zeminler gösterir. Bir de böyle bir zemin deneyin, aradaki farkı göreceksiniz. Müşteriniz hemen o yöne yönelecektir kanımca.
Ayrıca kullandığınız çizgilerin geometrisi güzel görünüyor. Ama yanında diğer sayfa olduğu zaman durum ne olacak? Nasıl bir simetri veya asimetri kullanacaksınız? Bunu da unutmayın. Özellikle sayfa numarasının yeri açısından bu önemli.
Öte yandan sayfanıza müşterinin kurumsal öğelerinden de birşeyler katılabilir. İlle de logosunu gözüne gözüne sokmak gerekmez, ama nasıl diyeyim, örneğin logo rengi ile sayfadaki bir nesne arasında ilişki kurulabilir. Kod numaralarının rengi veya bu kodları dişi yaparak kutu rengi olabilir mi?

Yorumumdan bir şeyler çıkıyorsa ne mutlu bana.

Başarılar, bol kazançlar.

Tuncer ÖZKAN
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@Tuncer Özkan


Tebrik Ediyorum Tuncer Bey, Grafik Tasarımcı olduğunuzu düşündüm bir an. Bu yoruma katacak birşeyim yok, Benden daha iyi yorumlamışsınız. :)
 
Kayıt
3 Ağustos 2009
Mesaj
604
Tepki
74
Arzu Hanım, teşekkür ediyorum size zerafetiniz için.

Ama ben zaten 1978'den beri Grafik Tasarımı yapan bir grafikerim. Uzunca bir süre de Sanat Yönetmenliği yaptım. Şu anda da, önemli (kendimce) bir grafik proje üzerinde çalışıyorum. Ama şimdilik saklı kalsın.

Başarılar dileğiyle.
T.Ö.
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@Tuncer Özkan

Bunu bilmiyordum. Profesyonel olduğunuz belli :) Sizin sadece yazar olduğunuzu sanıyor, bir yandanda yorumlarınıza şaşırıp çok özel bir göze sahip olduğunuzu düşünüyordum. Öğrenmiş oldum. Projenizde başarılı olacağınıza inanıyorum. Kolaylıklar dilerim.
 
Yukarı Alt