Nihat bey ne dediniz merak ediyorum.. akşam geldiniz eve yorulmuşsunuz.. "....-- Off çok yorulmuşum, dur bi elma çizeyim de arkadaşlara göstereyim.. bu yorgunluğun üstüne iyi gider elma çizmek.. rahatlatıyo abi insanı.. dur çizeyim şunu.." dediniz ve çizip bizimle paylaştınız.. böyle mi oldu? İnsan yorgun argın iken niye elma çizsin ki? Amasya lı mısınız? Canınız ekşi bişey mi çekti? Yoksa aslında başka bir çalışmada malzeme olarak kullanacağınız bir obje olduğu için mi? Yoksa elma çizebildiğiniz için mi? Yoksa aklınıza başka bişey gelmişti de sonradan elma ya mı dönüştü bu şey.. Bu söylediklerime alınmayın sakın.. Yani dalga geçiyormuşum gibi algılamayın sakın ben kimim ki sizinle dalga geçeyim.. Sadece merak ediyorum bir çalışmaya başlarken neler hissettiğinizi.. biraz ilhama ihtiyacım var da.. eğer bu çalışma için değil genel anlam da bir çizime başlarken ne düşünüp ne planlayıp başladığınızı açıklayabilirseniz benim için çok yararlı olacak.. şimdiden teşekkür ederim cevabınız için..