Yine bir Kartvizit Çalışmam (yorum için)

E

eron

Misafir
manyak seyler yapmak lazim
 
Kayıt
12 Mayıs 2008
Mesaj
28
Tepki
1
Demirbaş yni firma adı logoyla beraber kullanılsa ve inşaat & çelik .... birleştirilse daha kurumsal bir şekil alır gibi ... tel yukarı fax aşağıda olsa daha uygun olabilir ve fax ve telefonu farklı yazı karaterleri ile kullansan daha vurgulayıcı olabilir .....

İyi çalışma eline sağlık .....
 
Kayıt
6 Haziran 2008
Mesaj
3
Tepki
1
bence tasarımda sorun yok ama 1-çelik kontrüksiyon yazısı olmamış 2-demirbaş inşaatın yazısı ve çevreisdekileri kaldır. 3- adresi sola blokla 4-adı soyadı futura medium kullan
 
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
465
Tepki
5
Fontu daha köşeli birşey seçsen... Bu yumuşak hatklar "İnşaat" sektörü ile pek uyuşmamış...
Fotoğrafın üzerine eklediğin, beyaz çizgiler de hoş olmuş
Kartvizitte fotoğraf kullnma taraftarı değilimdir pek ama olmuş...
Logosu da hoş, sadece en sağdaki Altıgenin içinden geçen demir biraz rahatsız ediyor gözü sanki, çok şart değilse kaldır bence...
 
Kayıt
8 Haziran 2008
Mesaj
29
Tepki
0
Demirbaş inşaat yazı fontu ile aşağıdaki yazı fontları çok saçma durmuş :) hiç bir uyumluk yok. Keşke demirbaş inşaat kısımlarınıda aynı yapsaydın. Diğer görsellik yerler güzel.

@eron

Buyur yap ;)
 

S.Efendi

Üye
Kayıt
18 Haziran 2008
Mesaj
7
Tepki
0
@satrol__
Ben sana katılmıyorum sigara içmek insan oğluna zarardır. Bence iyi düşünce çıkmaz. Yorumuma gelince daha iyi bir karakter kullana bilirsin birde adres kısmında bir boşluk vermemişin onu düzelte bilirsin genede tasarım fena degil çalışmaların devamını bekliyorum iyi çalışmalar...
 

mue

Üye
Kayıt
23 Temmuz 2008
Mesaj
4
Tepki
0
markanın tam olarak okunurluğu yok çnkü eer çelik kons. markanın ismine dahilse dierinden küçük ve ayrı bi biçimde yazılmamalı.eer dahil deilse aynı fontta yazman büyük hata.ölebi durumda o fonta kontrast olabilicek bi font seçip onunla sadece ürün başlığı şeklnde yazmalısın.
ayrıca logonun dışındaki yeşil çerçeve sanırım logonun orginalinde olan bişi deil.eer ölese yani orjinalinde warsa prob yok ama deilse yani orjinalinde yoksa logoya senin müdahalede bulunman yani logoyu en ufak bi şeklde distort etmen hatadır.
kartvisitteki kişinin ismindeki fontunla adres bilgileri fontun farklı kullanılmış.bölylece ortaya 3 ayrı font çıkarmış olarak hem tasarımı kalabalık hemde gözü yorucu bi hale getirerek bi yanlış daha yapıosun.
bu karışıklıklar üzerine birde image ekliosun ki o kendi içinde ayrı bi karışıklık barındırıo,bölece göz nereye odaklanıcanı bilemeden yoruluo.
son olarak markanda kullandığın fontu sadeleştirmenden yanayım.font basit gösteren bir font.grafik fontlar genelde büük harfle kullanılmayacağı gibi,yeri ve konsepti ii belirlenmediinde basit gözükebilirler.
eleştirilerim umarım işine yarar.her zmn boşluk doldurmaya çalşma.boşluunda büük bi annamı olur :
"less is more" ;)
 
Yukarı Alt