yıne karakalem ve yıne ben

Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
bütün detayları düşünmüşsünüz halit bey çok güzel ve gerçekçi bi çalışma olmuş
 
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
Güzel olmuş fakat elektrik tellerinin sadece iki direk arasında olması uygun olmamış. Ayrıca Bazı evlerin duvarlarında çatlaklar var deprem etkisi gibi. Bilerek mi yaptınız yoksa bişeyler anlatıyorsunuz?
Elinize sağlık.
 
Kayıt
30 Ocak 2009
Mesaj
156
Tepki
4
@Fatih Coşkun

tesekkurler fatıh bey yorumunuz için saolun

@Süleyman Köklü
süleyman bey teller sadece ıkı dıregın arasında degıl uzaklastıkca goruntu kuculur ve hatta kaybolur yanı perspektıf tellerınde uzaktan gorunmemesı gayet dogal resımde kuculdugu için gorunmuyor duvarlara gelınce duvarların catlaklıgı tamamen sahsıma aıttır bızım oralarda toprak sıvalı evlerın dokulen sıvalarının goruntulerı çok hosuma gıttıgı için bende resmımde kullanmak istedım. yorumun için tesekkurler....
 
Kayıt
5 Temmuz 2008
Mesaj
32
Tepki
1
arkadaslar akrakalem calıstınızmı bılmıyorum ama cıdden cok ıyı bır calısma bence face cızmekten farklıdır tebrık edıyorum hocam ellerıne saglık
 
Kayıt
30 Ocak 2009
Mesaj
156
Tepki
4
@Ege Gökçe

yorumunuz için tesekkurler yorumunuzdan anladıgım kadarıyla cızımden anlıyorsunuz beyendıgınıze sevındım ama daha hoca sıfatını alacak kadar ıyı degılım ama genede bu yorumunuzdan dolayı saolun;)
 
Kayıt
15 Ocak 2009
Mesaj
3
Tepki
0
merhaba persfektifi görüşünüz güzel fakat ışık ve gölgede de bunu hıssetmemiz lazım.öndeki binaların çatlakları kadar arka plandakilerde bu kadar net olamaz .elektik tellerine bende katılıyorum ikinci direktende silik bir şekilde devam ediyormuş hissini verebilirdiniz.ama ben bir resim öğretmeni olarak tebrik ediyorum, çalışmanız çok hoş olmuş elinize sağlık.:)
 

sahil_666

Üye
Kayıt
21 Mart 2009
Mesaj
1
Tepki
0
Her yer aynı ton olmuş,arka fonu biraz daha açık yapabilirdiniz,çatlakların tüm evde kullanılması göze pek hoş gelmiyor,yine de emeğinize sağlık hoş olmuş..
 

corsan75

Üye
Kayıt
22 Şubat 2010
Mesaj
2
Tepki
0
bence de ellerinize sağlık keşke ben bunun yarısı kadar çizebilsem ama Cin Aliden başka bişey çizemiyorum..
 
Yukarı Alt