Yönergeleriniz

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Kayıt
7 Ağustos 2010
Mesaj
260
Tepki
38
Merhaba dostlar ;

Bu gün yeni bir deneme çalışmasına başladım. Bir haber kanalının o sıra ekranda bulunan görsellerini yapmak istiyorum. Şimdilik basit bir şablon yaptım. Bunlara animasyonda vereceğim, lakin bundan önce sizinde fikirlerinizi almak istedim. Bir haber kanalında örneğin biri ana haberleri sunarken, o sıra ekranda başka ne tür figürler bulunmalı ? :allalla:

Yönergelerinize göre çalışmama şekil vermek istiyorum, üstadlara şimdiden teşekkürler bu arada anlayışları üçün. :)



Öneri üzerine





ANİMASYON ;

[VIMEO]37531882[/VIMEO]
 

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Kayıt
7 Ağustos 2010
Mesaj
260
Tepki
38
Yok be :D onların şu third lower' ı baya dandik. Üstelik sarı renk hakim görsellerinde, hani bende öyle bişey yok :D
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Merhaba Adem Bey;
Genelde hep aynı renkleri deniyorsunuz, farklı renkleri de denemelisiniz, çeşitlilik iyidir, önerme.
Örneğin Turuncu-Açık Gri ya da Beyaz, sonra Mavi-Açık Gri sonra Siyah-Açık Gri gibi...
Efekt konusunda After Effect'in şu açılan flower'leri vardı onlar olabilir mesela, aklıma başka bir animasyon gelmiyor şu an,aslında hiç gelmiyor, 3D Max kullanıcı olsaydınız yüzbinlerce animasyon önerebilirdim fakat ben A.E yi sadece 3D Max için kullanıyorum, pek bir bilgim yok, gerçi 3D Max hakkında da pek bir bilgim yok, ben de daha yeni kurslar yardımıyla birşeyler öğrenebiliyorum. Daha iyi anlayan birilerinden yardım alabilmek için en kısa yoldan daha çok döküman inceleyin derim.
Bir de yaratıcılığınızı koyun ortaya, nasıl diyorduk "Çalıştırın Saksıyı" bol bol vtr izleyin ya da açın YTB'yi haberler yazıp oradaki alt efekt animasyonlarını inceleyin, size fazladan birkaç fikir verebilir.
Son olarak "CANLI" ibaresini haber kanalı logosu altına yerleştirirseniz daha çok göze görünür olacaktır. Çünkü bizler genellikle bir pencereyi açtığımızda ilk olarak sol üste bakarız.
İyi çalışmalar.
 

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Kayıt
7 Ağustos 2010
Mesaj
260
Tepki
38
@Hakan Dağdeviren

Önerileriniz için çok çok teşekkürler Hakan bey. Bende renkler konusunda değişiklik yapmanın gerekliliğini düşünmüyor değildim. :) Renkleri deneyip, canlı ibaresinin yerini değiştirdikten sonra çalışmayı biraz şekillendirip bir örnek daha yerleştireceğim. :) Teşekkürler.:)
 
Yukarı Alt