Yüksek çözünürlükte gazete deseni arıyorum

Kayıt
10 Aralık 2011
Mesaj
44
Tepki
1
Öncelikle forumu araştırdım ama konunun doğru yerde olup olmadığından emin değilim eğer yanlış yere açılmışsa uygun konu başlığına taşırsanız sevinirim.

Davulumu bir grafik desenle kaplamayı planlıyorum.

İnternet aramasında istediğim tarzda görsele ulaşamadım.
Bu tarzda bir görsel arıyorum ;


Birde bir konuda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum. Ağaç zemin üzerine bu tarz bir görseli nasıl aktaracağım konusunda yönlendirmelerinizi bekliyorum.

İlk aklıma gelen bu tarz görseli bir baskıcıdan, arka tarafı sticker baskısı şeklinde almak oldu. Ama boyut özel olduğu için (davul parçalarının yüzeylerini düşünürseniz) standart kağıt ölçülerinde istediğim sonucu alamayacağımı, büyük baskı makinalarından almak istesemde fiyat olarak fazla (hatta keyfi fiyatlar) aldığım için vazgeçtim.

Şuan planladığım örnekteki gibi bir görselin baskıdan A3 boyutlarında 10-20 sayfa baskısını alıp, duvar kağıdı tutkalı ile davula uygulamak.

A3 boyutlarında alıyor olmam grafiğin devamlılığını bozacağını düşünmüyorum tutkal ile yapacağım için biraz kesme, biçme işlemiyle devamlılığı sağlarım ama stickerda benzeri bir devamlılığı zor yakalarım gibime geliyor.

Bu konuda hakkındaki fikirlerinizide alabilirsem güzel olur.

Teşekkürler.
 
Kayıt
10 Aralık 2011
Mesaj
44
Tepki
1
Nasıl bişey yapmak istediğimi gözünüzde canlandırmak için birkaç örnek görsel göstereyim.
Bu fotoğraflarda eski gazeteler kullanılmış ama ben kağıdın gramajını biraz arttırarak, kaplamanın daha uzun ömürlü ve sağlam olmasını planlıyorum

 
Yukarı Alt