Zapink Tv proğramları..

ekinoks76

Üye
Kayıt
5 Kasım 2009
Mesaj
318
Tepki
4
Zamanımızın bir çoğunu Tv başında geçiriyoruz.Ne derece faydalı şeyler izliyoruz tartışılır. Çoğu zaman itici şeyler çekici geliyor insana acaba neler olucak sırf merakla izliyor çoğu zaman da sonunda ne kadar boşa harcadım zamanımı bunları izleyerek diye hayıflanıyoruz.
Bir zapink survivor; kanalın birinde bir ada da iki grup insan başta kibar nezaketli bir girişle proğram başlıyor sonraları açlıkla mücadele fiziksel mücadelelerle bozulan sinirler ve açızz açızz diye bağrışan insanlar:) açlıktan yorgunluktan saçmalayanlar.
En çok Nihat Doğana şaşırıyorum ülkeme iyi bakın ona bebek gibi bakın diye ağlaması gerçekmi oynuyormu güleyimmi ağlayayımmı bilmem bazen çok zekice kelimeler kullanıyor bazende uzaylı mustafa topaloğlu gibi saçmalıyor. Neyse rahat durun ülkemize iyi bakın ha nihat doğan gelince nasıl hesap veriririz sonra:):)
Kanal değişti tekrar bir zapink yemekteyiz; dolu dolu bir alışveriş arada 1aylık evin erzağı çıkartılıyor özenle hazırlanan kuş sütü eksik süslü sofralar ve sırf puan kaygısıyla ağız burun büken beyendikleri afedersiniz löp löp tükettikleri götürdükleri halde yemekleri beyenmedik diyerek birbirlerini aşağılarcasına eleştiren insanlar.Diğer kanalda aç açına bulamaç yapmışlar afiyetle yiyorlar karın doyurmak adına diğer kanalda yok yok sofrada mıyk mıyk; ağız burun büken insanlar.Ne garip değilmi toplumda insanlar arasında da bu tür hayatlar çoktur. Orda sefalet çekip peynir ekmeği afiyetle yiyen insanlar ; diğer yerde ise kuzu sarmasını kuş sütü eksik olmayan sofralara ığğ diyenler :))...
zapink master chef; kafalarına kepçelerle vurarak yarışmacılara yemek yaptıran ünlü şefler,insanlar ezilip büzülüyor süreyi yetiştirmeye çalışıyor. Ayak altında gezen başında dır dır yiyip aklını elini ayağını karıştıran şefler kaşığı yemeği fırlatıp olmamış diyenler esir kampında kırbaçlanan zavallı insanlar gibi yap en iyisini yap yetirştir mükemmel ol ve demorilize edici hakaret boyutunda eleştiriler... Ben dışarıda müşteri olsam inanın boğazımdan geçmezdi bu yemekler içeriyi (Mutfağı) gördükten sonra:( ellerimle yedirirdim kendin yapmış gibi ye diyerek:)...

Tekrar bir zapink bana herşey yakışır ;kanalın birisinde bayanlar kıyasıya kıyafet zerafet yarıştırıyor. Bir çoğu evini zenginliğini yurt dışından aldığı kıyafetleri bilmem 250 adet ayakkabısını 500 adet takısını,kemerini kıyafetlerini sıft ego tatmini için millete reklam edip; eh bunun yanın da da kendini çok güzel zannederek bana herşey yakışır çuval bile edasıyla deşifre etmek.Ne garip dimi sen 250 tane ayakkabı alıcak durumdasın be insanoğlu orda doğuda terlikle çamura batıp çıkan 1tanecik çocuğa 1çift ayakkabı göndersen nolur sanki varsın 249 adet olsun ayakkabı koleksiyonun batarmısın.Hem bunları düşünerek hem biraz gıcık olarak (gözümüz yok Allah daha çok versin) hemde türk milletiyiz ya meraklı millet sonu nolucak kim kime ne puan vermiş diyerek proğram sonu gelmiş bile.)
Zapink izdivaç hoppp koca bulma proğramları esra erol başlattı başta sevimli iyi hoş güzel sonra baktık bunlar yavrulamaya başladı her önüne gelen bu proğramı yapıyor elini sallasan elin çarpıyor...Zengin olsun yakışıklı olsun evi yatı katı olsun olsun ee bide seni taşısın :)) sonra adam geliyor bi kısmı uyuyor niteliklerin elektirik alamadım aman allahım öğğğ geldi bu kelimeden ya kendine bir bak be kadın aynaya karakterine bu yaşa gelene kadar ne yaptın karşıdan iste iste daya sırtını oohh ne ala bakalım gelen seni beyenicekmi. Esra erolun sevimliliği olmasa zor seyredilir diğerlerini seyredenler de vardır tabiki neyse ite kaka izle.Ama halk böyle istiyor medya napsın baktı bir kanalda tutuldu haydii diğer kanallar da yavruluyor kopyala yapıştır usulü sen oraya belgesel koysan kim izlicek hayvanların doğal hayatını:))
zapink ayna ama diğer belgesel dünyadaki türlü türlü insanların hayatları yaşayışları geçen denk geldi ayrıca bu proğramı çok severim ayna meksikalı bir aile onlara gör özenle hazırladıkları sofrada yemek yiyorlar bizim sunucumuzu ağırlıyorlar insancıklar buraya kadar güzelde ya sofradakiler yencek gibi değil gözüme ilk çarpan kurutulmuş ve özen sosla buraya dikkat özen sosla hazırlanmış kurtlar kurtçuklar :eek: ve büyük iştahla yeniyor bizim muhabirimize ikram ediliyor ve nezaket kurallarını zorlayarak geri çeviriyor tokum ben:p diyerek 1hafta yemek yiyemedim ama yinede izledim.Bir başka bölümde güney amerikada bir yerde onlara göre restoranta küçük taburelere oturmuş 4 insan ortada özenle dizilmiş çiğ et, evt çiğ et elleriyle tuzlayıp özel sosa batırılıp bide iştahla yiyorlar.Ertesi gün uyandığımda ilk aklıma gelen bu görüntüydü tabi kahvaltı yapamadım:) neyse dünyanın dört köşesinden insanlar yaşayışları hep ilgimi çekmiştir zaten ...
Saba Tümerle Bu Gece Bayılıyorum bu programa daha önce nasıl keşfetmemişim bilmem saba tümerede bayılıyorum. Konukları ilk önce canlı yayının vermiş olduğu heyecan ve sitresle kasım kasım kasılıyorlar ilk 15 dak. sonra saba tümer sanki evde arkadaş ortamında sohbet edermiş gibi ee sonra ee sonra diyerek sıcak bakışlarıyla şen kahkasıyla rahatlattıyor karşısındakileri.Eminin program sonunda ya ben bunu nasıl anlattım diyen vardır Çünki yayın sırasında saba tılsımı yayılıyor etrafa konuk açıldıkça açılıyor neyi var neyi yok anlatıyor. Eminin bu kimsede olmayan özelliğinin farkındadır.
doğal içten etkileyici tılsımlı farklı bu kadın ya sanki içtenliği ile bizden biri.. Yayın devam ettikçe bizde evimizde sanki 3. şahısta bizmişiz yada onlar bizdeymiş gibi yaa öğlemi diye lafa karışasımız geliyor. Yanlız dün akşam biraz korktu kendisi yaşanmış esrarengiz olayları anlatan bayan sayesinde korkudan hep güldü:)) bizide güldürdü. Biliyorum hep net özürlüyüm girmiyorum diyorsun ama umarım kulağına gider bu düşüncelerim iyi ki varsın iyiki bu program var:))
Bir sonraki (az Sonra):s8:diziler eleştiri yazımda buluşmak üzere iyi zapinkler
 
Yukarı Alt