Zeytane Zeytin Tenekesi Tasarımı

VaraKA

Üye
Kayıt
23 Mart 2010
Mesaj
133
Tepki
2
Raflarda çok güzel duracağını düşünüyorum. Çok teşekkür ederim yorumun için.
 

clown

Üye
Kayıt
2 Kasım 2010
Mesaj
7
Tepki
0
arkadaşlar öncelikle merhaba forumda ziyadesiyle yeniyim.. tasarımlar arasında dolaşırken gözüme çarptı Black olives yazısındaki "i" harfi büyük olarak kullanılmış bildiğiniz üzere ingilizcede büyük i yoktur.. uzun süredir yurtdışında yaşıyorum hem bir tasarım öğrencisiyim hemde çalışanıyım.. ve Türkiye'den ithal edilen ürünlerin çoğunda aynı hata var.. neredeyse hergün bir arkadaşım elinde bir ambaj yada yasarımla gelip sizinkiler yine yapmış tasarımlarını diye kafa buluyorlar.. şahsen bana dokunuyor.. tasarım nekadar güzel,estetik vs vs olsa bile ufak bir yazım hatası tasarımın dalga konusu olmasına neden oluyor.. anlayışınız için teşekkürler..
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Evet haklısınız clown aslında İngilizce kelimelerde kullanılan (İ) harfi hassas bir konu lakin kimi bilmeden bu yanlışı yapıyor, kimi de gözden kaçırıyor, konuyu hatırlatıp gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Bu arada eline emeğine sağlık VarakA, gayet değişik bir çalışma olmuş, keşke sayın clown'un da dediği gibi İ harfini de gözden kaçırmamış olsaydın, kusursuz bir güzellik çıkacakmış piyasaya neyse nazarlık olsun o da :clap2:
 
Yukarı Alt