Bedreddin tarafından yazılan mesajlar

  1. Bedreddin

    Professional Retouching (Profesyonel Rötüş)

    Bence çok rahatsız edici bi yanı var ama anlayamadım Erkan Nehir'in söylediği gibi sanki göz bi acayip.Bide derinin dokuları falan gitmiş bi bulanıklık var yüzde.
  2. Bedreddin

    Sürç-i Lîsan

    2-3 sene önce lisedeyken bizim sınıfın dil sürçmelerini bu şekilde bi kaç forumda ve facebookda paylaşmıştım.Bir de sizlerle paylaşalım.Güleceğinizden şüphem yok :D Olur ya hani sinirleniriz , heyecanlanırız... Höt diyeceğimize g*t deriz... Ağzımızdan yanlışlıkla bir laf çıkar... Bizim...
  3. Bedreddin

    Facebook Tiplemeleri

    Evet benim emeğim teşekkürler :) Renk uyumlarına gelince,zaten tema facebook olunca seçilecek başka bi renkde olmuyo genelde o yüzden pek bişey kattığım söylenemez o konuda :)
  4. Bedreddin

    Facebook Tiplemeleri

    . . Facebook boş profil resmiyle yaptığım birkaç çalışma,umarım beğenirsiniz,her türlü yorumada açığım,dökün içinizi :s8: Osmanlı Beyfendisi -- Öğrenci -- Deli Manyah :) -- Apaçi
  5. Bedreddin

    Zaman Akıp Gidiyor

    . . Yorumlarınız benim için önemli lütfen eksiklerimi söyleyin, almam gereken çok yol var daha :) . .
  6. Bedreddin

    "Üyenin Avatarı Yok" Yazıtürü

    Avatar koymadığımız zaman avatarımız olarak gözüken resimde yazan "Üyenin Avatarı Yok" yazıtürünün ismini bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba.Tipografi ile uğraşan arkadaşlardan özellikle rica ediyorum,teşekkürler şimdiden..
  7. Bedreddin

    Bu efekt nasıl veriliyor ?

    Bence Ps nin eski sürümlerinde bu efekt Glowing Edges in üzerinde sağlanıyo bende görmüş ve denemiştim ama bulamadım bir yolunu.Çok hoş bir efekt.
  8. Bedreddin

    Sigara Markalarından Tipografi...

    @Hasan Güner Bende katılıyorum bu fikre, bir de sigaranın ucundaki yazılara yanıyormuş efektide verilseymiş tam olurmuş.Fikir güzel ama eline sağlık.
Yukarı Alt