EMİNE ERTÜRK tarafından yazılan mesajlar

  1. E

    İğne Ardılı Sargı Yapmak

    selam arkadaşlar iğne ardılı sargıyı buradan öğrendim sağolun birde nasıl sileceğimizi anlatırsanız sevinirim.Örnğ önce 5 tekrarlı yaptım sonra 3 tekrarlıya düşürmek istersem nasıl bir işlem gerekiyor.TŞKKLER
  2. E

    selam size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.Ben accurate yi kendi kendime evde öğrenmeye...

    selam size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.Ben accurate yi kendi kendime evde öğrenmeye çalışıyorum.Bazı ince ayrıntıları çevremdeki desenci arkadaşlara soruyorum bazıları söylüyor bazıları söylemiyor.Çiniğnesi yaparken limitin değeri önemlimidir düşük veya yüksek olması birşey...
  3. E

    Selam

    Serkan Baysal mesajınız için teşekkürler,iyi forumlar. Aramıza 'HOŞGELDİNİZ' diyerek nezaket gösteren arkadaşlar,hepinize teşekkürler.Ayrı ayrı yazmak forum kurallarına aykırıymış bilmiyordum.Forum kurallarını okumuştum ama bu bölümü gözden kaçırmışım.
  4. E

    Selam

    Selam Burak, 'HOŞGELDİNİZ' mesajınız için teşekkürler,iyi forumlar. Selam Eminecik mesajınız için teşekkürler, sizede iyi forumlar.
  5. E

    nakıslı havlu desenlerı

    Sayın ' DEĞERLİ ' kardeşim corel drawings nakış proramımı?
  6. E

    Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

    Selam arkadaşlar, accurate' i işyerinde kullanıyorum.Eos' uda evde öğrenmek istiyorum.Başlama ve bitiş noktaları nasıl veriliyor. Örneğin accurate' de 1 başlama noktası 2 bitiş noktası veriyor Eos'ta da böyle kısayol tuşları varmı?.Teşekkürler.
  7. E

    BU DESENLERİ DE BEN YAPTIM !!..nasıl???..

    Sayın Accurate, programı bende yeni öğreniyorum .Zeynonun desenleri için yorumlarınızı okudum.Sizler gibi profesyonellerin bu iş için söylediği her kelime bizim için çok değerli birer bilgidir.Geniş sargıyı 2 yada 3 adımlı olarak nasıl yapacağiz.Anlatırsanız sevinirim.Teşekkürler.
  8. E

    Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

    Yardımınız için teşekkürler Emrovski yarın macroyu kaydetmeyi deneyeceğim.Ayrıca birönceki firmada 6.20 versiyonu kullanıyordum pullu desenler sorunsuz ve şahane çıkıyor.Hem tjm da hemde zsk da aynı kalitede çıkıyor.Bir sorum daha var, temel veya eksen sargıyı iğneradı gibi 5'li 7'li gibi...
  9. E

    Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

    selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.Bende accurate'i kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum macroyu kataloğa kaydetmeyi bilmiyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  10. E

    Selam

    Sitenizi tesadüfen gördüm.Çok iyi düşünülmüş, fikrinize sağlık, emeği geçenlere teşekkürler.Hepimiz herşeyi bilemeyebiliriz.Özellikle benim gibi accurate' i yeni kullanmaya başlayanlar tecrübeli arkadaşlardan aradabir yardım isteyebilirmiyiz?
Yukarı Alt