ewhyder tarafından yazılan mesajlar

  1. ewhyder

    d&p burjum - ewhyder

    @Burak Tunahan Sağ olun size de başarılar. Konuda çalışmanızı göremedim yarışmada değilse de diğer her işte başarılar :D
  2. ewhyder

    D&P / alphesibia - 2

    logo hoş olmuş yeri büyüklüğü de güzel. Kontur konusuna katılıyorum, ama tam çözünürlükte bakınca gözü o kadar yormuyor. Konseptte üst üste resimler öğesi var sanıyorum. Alttaki fotoların şeritleri araya açıklama ve logo gelecek şekilde ayrılmış sanki, bence alttaki beyaz şeritler resmin altında...
  3. ewhyder

    D&P Burjum/Erkan Nehir

    Çalışmanız etkileyici olmuş, logoda hem fiyonk benzerliği hem de sonsuz işaretine benzerlik hoş olmuş. başarılar diliyorum. :)
  4. ewhyder

    D&P | hasan güner

    Çalışmanız çok güzel. Sade ve şık, ilk 3'e girmeli bence. Başarılar
  5. ewhyder

    D&P / Damnatory

    Sorun bende midir bilmiyorum ama ben çalışmanızı çok beğendim :D Renkler de gayet hoş geldi gözüme. Arkadaki hanımlar pek bir çirkin zaten az morluk iyi gitmiş. :P Çalışmanız çok şeker, başarılar diliyorum.
  6. ewhyder

    d&p burjum - ewhyder

    @alphesibia Teşekkür ederim, Logonun ön planda olduğu bir çalışma istemişler :D bundan kocaman logolar koymayı çıkarmışım demek heheh. anca bu kadar basmış kafam... :P Size de başarılar dilerim.
  7. ewhyder

    d&p burjum - ewhyder

    iki versiyon d&p burjum
  8. ewhyder

    Su diyarından su perileri

    @Fulyam Teşekkürler. Cümlemize başarılar :D
  9. ewhyder

    Su diyarından su perileri

    @Erkan_Nehir Teşekkür ederim. Ben de öyle düşündüm aslında ama süslü logoyu koyunca yazı fazla sade geldi gözüme. Neyse artık bu seferlik böyle olsun. ;)
  10. ewhyder

    Su diyarından su perileri

    Bir de böyle bir şey yaptım ama geliştirmeye fırsat olmadı. Zaten malum meşrubat markasının logosunu andırıyor gibi geldi. Yine de benim hoşuma gitti yorumlarınızı almak isterim. Teşekkürler.
  11. ewhyder

    Su diyarından su perileri

    Logo: Su diyarı denince aklıma bir çeşit fantastik su dünyası geldiği için su perilerini logoda kullandım. Perilerinin kuyruk kısımlarını damla şekline benzetmeye çalıştım. Tabela: Bütün katılımcılara başarılar.
  12. ewhyder

    Fikirbazz Grafik & Tasarım Logosu

    Ne demek, ben de anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  13. ewhyder

    Fikirbazz Grafik & Tasarım Logosu

    Selam, logonuzu görünce siz de daha çizim yapamıyorum deyince çizim yapmadan da bir şey olabilir diye düşündüm. Aklıma hemen birkaç fikir geldi. Normalde böyle bir şey yapmam bu yüzden yanlış anlamazsınız umarım benim bir iddiam yok sadece isim çok ilham verici geldi, fikirbazz-sihirbaz...
  14. ewhyder

    Ağustos ayı yarışma sonuçları.

    :D bu yarışma için grafikerler.org'a teşekkür ederim. Bu çalışma sayesinde birçok şey öğrendim. Grafiker değilim ve bu çalışma bir anlamda kendimi kendime kanıtlama çalışmamdı 1. olmadım ama dereceye girmek benim için büyük bir şey. Jürinin acımasız yorumları için teşekkür ederim :D . 1. olan...
  15. ewhyder

    %100 Gençlik Ateşi

    Görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
Yukarı Alt