tatil şart değil bu durumu bir çok tasarımcı yaşar benim kişisel tecrübem önce bir pc başından kalk biraz başka şeylerle vakit geçir ve bu esnada ilham arayışında olma alakasız şeyler yap maksat kafan dağılsın...geri döndüğünde ise insanların yorumuna kulak ver usta veya alakasız biri olması...
bu tarz ilanları o kadar çok gördümi bende inanamazsınız hem uzmanlık istiyor hem tonla program sayıyor...o kadar programı bilmek için hepsinden azar azar bilmek mümkün sadece hee birde hepsinde usta olmak varki o adamda senin şirketin aylık kazancı kadar maaş ister ve layığıda odur...sırf bu...
Merhaba arkadaşlar son çalışmamı sizlerle paylaşayım dedim çalışma tamamiyle eğlence için yapıldı ara sıra oynadığım eve online adlı oyunda Tortuga Cartel diye bir Türk grubumuz var ve yeni kurulduğu için yerli yabancı üye sıkıntısı içersinde bu yüzden hem eğlenmek hemde ordaki arkadaşlara...
her ne kadar basit çalışmalara "yaa ben buna emek veriyorum fiyatı bu al sna fahiş fiyat" diye dayatmaları sevmesemde en çirkin haliyle bile bu yazılanların değeri o rakamın çok üstündedir biraz küfür niteliğinde olmuş yazık...
kardeş onların bişi almaya niyeti yokmuş 2.5 sene katologsuz iş yapan firma boşver sen ne yapsan onlar bişi derdi amaçları senin milyarlık işini 100 tl kapatmak :D
bence genel sorun düşünmeden hareket etmeleri sizin bir çalışmanız çok hoşuna gidiyor yada fuarda bir ürün görüyor ve hemen atlıyor düşünmeden şöyle yapalım böyle yapalım birde zamanınızı alıyor...sonra düşünüyor anlıyorki maddi veya manevi gücü yetmeyecek yada bu konulara gerektiği kadar ilgi...
müşterilerin bilgisiz olması tasarımcıyı çok zorlayan saç baş yoldurtan kötü bir olaydır ama tasarımcıların bir işi kabul ettikten sonra bu tarz yakınmasıda saçmadır...sen bir adamın parasını alıyorsan karşılını vermek zorundasın...
Karşılığı ne midir ?
Senin için güzel olan şey değil onun...
Arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum ve hepinize öncelikle merhaba demek istiyorum...
Fakat ilk postum hayırlı olmayacak söyleyim neden mi ?
Kendimi bildim bileli çok küçük yaşlardan beri web tasarım ile ilgiliydim geçen yılllar içinde daha efektif kullanmayı öğrendim flash bilgimi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.