@Murat Vardar
Evet murat bey gayet açık bir şekilde anlatmış yalnız çözünürlük olarak 72 dpi olabilir ama ise küçük işlerde 100 dpi olursa kalite olarak daha iyi olacaktır. Örneğin 4 metre genişlik 2 metre yükseklikte 72 dpi uygundur bilakis 50 cm veya 100 cm gibi işlerde 100/120 dpi olursa...
Grafik tasarım - Freelance Grafik Tasarım işleriniz yapılır KONYA
Program/Seviye:
Corel Draw ( İyi derece )
Illustrator CS3 ( İyi derece )
In Design ( orta derece )
Photoshop ( İyi derece )
Freehand Mx ( İyi derece)
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan...
Merhaba arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum
Konuyu kısaca anlatıyım ben önceleri corelde yaptığım logo çalışmalarını EPS veya Aİ, PDF kaydedip daha sonra ILLUSTRATOR'de açıp bunu EPS 8 olarak kaydediyordum sorun yoktu.
Ama birkaç gün önce bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım...
Asp.net, Ajax,mysql,html,flash programlama dilini bilen Web tasarımına hakim, full time, part time çalışacak yazılımcılar aranıyor.
Başvurular aşağıdaki mail adresine CV göndererek yapılacaktır.
info@dogangokmen.com
çalışmalar güzel olmuş ama bazı görsel hatalar var 1. sıradaki fatura çok düz olmuş ayrıca bitişik olmuş onları 2 veya 3 mm ayrılmış olursa daha iyi olur kolay gelsin
her hangi bir resimde örneğin iç cephede bir kapı resimi çekildi bu kapının ben gerçek boyutunu bulmak istiyorum bulabilirmiyim eğer öyle bir şey varsa lütfen yardım edin benim işime çok yarıyacak şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar sorunu çözdüm, Grafik Tasarım eğitimi aldım, grafikerlik ile...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.