Sevgili Arkadaşlar Ben kullandığım versiyonu yanlış yazmışım x4 kullanıyorum Erkan Arkadaşım Sorumu Hasan Arkadaşım Anlamış Vermiş olduğu Cevaba Bakarsan Sorumu Daha iyi anlarsın. x 4 te o butonlar yok yada ben yolunu bilmiyorum eğer options tan tarif ederseniz çok memnun olucam
corel draw x3 kullanıyorum boş sayfaya F6 (rectangle tool) ile dikdörtgen çiziyorum bu dikdörtgen görüntü itibariyle saydam ama ortasına tıklayınca seçiyor ben kenar çizgisinden şeçmek istiyorum ortasından seçilmesin istiyorum. bir ayarı var ama nerede bulamıyorum lütfn konuyu bilen arkadaşlar...
@danisman
Sevgili kardeşim Çok uzman sayılmam bu konuda ama Benim Maksadım bişeyler oluştururken aynı zamanda kendimide yetiştirmek o yüzden buradan yardım istedim. bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. dilerseniz tel ilede ulaşabilirim size yada msn dende görüşebiliriz yardımcı olacak...
@danisman
sevgili dostum dünyanın etrafında dönen (ekvator çizgisi ekseninde) kapı modelleri yerleştirmeyi düşünüyorum. şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Not : PS' de Warmp aracı ile uğraştım ama perspektif açıdan pekte güzel olmadı...:(:(:(:(:(:(
@Buse Türüdü
Sevgili...
10x21 Broşür çalışması yaptım. Özellikle ustalardan olmak üzere tüm arkadaşlarımın eleştirilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla:):)
Sevgili dostlar ve üstadlar, Acizane Bence bu dar piyasada bilhassa taşrada metropol olmuş şehirlerin dışında ki Bu işlerle uğraşanlar arkadaşlarımız Grafikermidir, Tasarımcımıdır, Grafiker Tasarımcımıdır pekte önemsenmemektedir. Herkes tutturmuş bir yol gidiyor üç beş kuruş peşinde esasen bu...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.