oynicam tarafından yazılan mesajlar

  1. O

    Web.tv kanalımız için logo,arkaplan ve intro yaptırılıcakdır

    herhangi bir iletişim bilgisi yok farkında mısınız ?!
  2. O

    İç Giyim Sitesine Basit Banner Tasarımı

    Merhaba, hiç bir iletişim bilgisi bırakmamışsınız, özel olarak mesaj atamırsınız, web site adresinizi, iletişim bilgilerinizi ve diğer detayları.
  3. O

    Nakliyat Firması İçin Ücretli Logo Yaptırılacak

    Aslında tasarımcınında hatası var. 1000x1000 boyutlarında logoyu göndermiş. Yapılabilecek en büyük hatadır. Buradaki bir çok arkadaşımı uyarmak isterim ki herkesin bir şekilde aynı yoldan gitmesi gerekiyor. Paranın yarısını peşin almayı şart koyduğunuz taktirde kimse mahçup olmaz. yada Site...
  4. O

    Logo tasarımı

    E-mail yoluyla çalışmamı gönderdim, skype üzerindende eklemiştim zaten, olumlu olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.
  5. O

    Wordpress /CMS Uzmanı Aranıyor

    Ofis ortamında çalışma şart mı ? ve aylık maaş mı yoksa iş başı olarak mı çalışılıacak ? -ve ayrıca maaşdan söz etme şansınız var mıdır ? (özeldende gönderebilirsiniz, teşekkürler) -orada saydığınız kriterlerin hepsini çok iyi derecede yapabiliyorum. -şart değil dediklerinizde dahil.
  6. O

    Nakliyat Firması İçin Ücretli Logo Yaptırılacak

    Logonuz hazırlanmıştır tarafımca.
  7. O

    Freelance web ve grafik tasarımcısı arıyoruz.

    HTML5 + CSS3 kullanarak göstermiş olduğunuz tasarımı, PHP + mySQL ilede admin panelinizle birlikte maximum 2-3 iş günü içerisindede teslim edebilirim, iletisime geçmeniz yeterli.
  8. O

    Herkese Merhaba

    Arkadaşlar herkese merhaba, bir kaç gündür arama sonuçlarında karşıma çıkmasıyla üye olmaya karar verdiğim bir sitedir kendisi. Onun yanı sıra 2-3 yıl kadar ara verdiğim hayatıma geri döndüğüm için buradayım. 2 yıllık süreçte neler yaptım ? 5 farklı ülke gezdim, dünyaya bakış açımı...
Yukarı Alt