SVL tarafından yazılan mesajlar

1. SVL

indesign hakkında sorularınız için

Arkadaşlar fihrist şeklinde katalog tasarımı yapmam gerekiyor.A4 ebatlarında.Bununla ilgili bilgisi olan var mı???
  2. SVL

merhaba arkadaşlar indesign cs5 kullanıyorum fiyat listesi hazırlıyorum 200 sayfalık.üstte resim olacak altta liste 3 dilde.Fakat şöyle bir sorunum var çok fazla fikir değişikliği oluyor bunu neylye bağlantılı yaparsam değişiklileri kolaylıkla yapabilirim.Bundan öncekini excelden çekip...
  3. SVL

Teşekkürler...
  4. SVL

Merhaba 2 senedir indesign kullanıyorum.Fiyat listesi hazırlıyorum baskıya pdf olarak gönderdim fakat baskıya hazırlamak için corel programına aktarıp orda ayarlarını yapıyorlarmış.Benim gönderdiğim pdf i aktardıklarında yazıların altında karakterler çıkıyormuş.Programı bende kurdum ve aynı şey...
  5. SVL

araç giydirme

Bu şekilde bir yerde daha okumuştum fakat geneli vektörel yapıyor.Ama bende sizin dediğiniz gibi yapacağım,teşekkür ederim.
  6. SVL

araç giydirme

Merhaba arkadaşlar; Firmamıza ait araçları giydireceğim.Fakat ölçüleri bulamıyorum ve açıkçası pek bilgim yok ilk kez araç giydirme çalışması yapacağım.Araç 2011 Ford Fiesta yardımcı olursanız sevinirim.Tabi bi yandan bende araştırmaya devam ediyorum.Şimdiden teşekkürler.
Yukarı Alt