tweety1970 tarafından yazılan mesajlar

1. T

Stand tasarım çizimleri yapacak çalışma arkadaşı arıyoruz..:)

Freelance 3d Max ve Google Sketchup ile stand tasarımı yapabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz.. daha önce konu ile ilgili çalışma örneklerizle birlikte bize ulaşabilirsiniz.. DİYAR FUARCILIK HİZMETLERİ Selma Tuna selma@diyarfuarcilik.com 0543 543 57 34
  2. T

ACİL Freelance Tasarımcı Arıyoruz..

Fuar stand tasarımı yapan firmaya 3 boyutlu çizim yapabilecek,daha önce benzer çalışmalar yapmış arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Ücretlendirme çizim başına olacaktır. info@orjinfuarcilik.com'dan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
  3. T

Foto temizliği yaptırılacaktır

Sayın yetkili eğer ilanınız güncelse yardımcı olabilirim selmatuna@mynet.com
  4. T

Corel'de Taş Dizayn -Desen hazırlama yapacak bir iş arıyorum

görüşebiliriz...selmatuna@mynet.com adresine iletişim bilgilerinizi ulaştırabilir yada 541 277 15 32 arayabilirsiniz..
  5. T

Corel'de Taş Dizayn -Desen hazırlama yapacak bir iş arıyorum

Corel'de taş dizayn ve desen hazırlama,lazer kesim hakkında 1 yıllık tecrübe sahibiyim.. Kendimi bu konuda geliştireceğim bir firmada çalışmak istiyorum.
  6. T

ACİL..photoshopta dekupeden sonra arka plan beyaz kalıyor

merhabalar... ps 3 te fotoğrafı dekupe yaptıktan yeni belge açarken arka planı transparent seçmeme rağmen fotoğraf yine arka plan beyaz olarak geliyor.. kafayı yedim ..yardım..
  7. T

Web-Grafik Eğitimi

gidebileceğiniz kurs ismi vermek zor..çünkü hepsi aynı.. yalnız gitmeyeceğiniz tek bir adres var: Mikro İşlem Bilgisayar Eğitim Merkezi...kesinlikle uzak durun.. bir kitap alın..photoshop ile başlayın mesela..programı indirin ve net.ten dersleri takip edin... kurs kadar faydalı olacağına...
  8. T

Grafiker, asistan, veri giriş elemanı, web tasarımcısı aranıyor

asistan,bilgi giriş ve grafiker adayları ilanınızla ilgileniyorum...mail gönderdim.. bilginize.. Selma Tuna
  9. T

Grafiker mesleğini icra etmek için yaş önemli mi?

merhabalar...konuyla ilgili olarak tekrar bakarken cvb gördüm... [EMAIL="selmatuna@mynet.com"]selmatuna@mynet.com adresinden bana sizin hangi kursa gittiğiniz fiyat ve kendi yaşınızla ilgili bilgi verebilirmisiniz?? yaş sınırı var mı başvuruda ..net'te araştırdım bulamadım..il milli eğitimden...
  10. T

corel x5 te takvim yapma macrosu eksik!!

corel x5 te tools altında visual basıc seçeneği çıkmıyor..takvim macrosunu nerden bulabilirim..yada x5 te takvimi nasıl yapabilirim.? yardımlarınız için teşekkür ederim..
  11. T

hepinize çok teşekkür ediyorum..yorumlarınız ve desteğiniz için..:)
  12. T

Arkadaşlar merhaba Ben özel bir kursa gidiyorum.Grafikerlik programları eğitimi alıyorum.. Ve bu kurs sonunda ileri eğitim alıp,MEB sınavından sonra Usta Öğreticilik eğitimi alıp,sınavdan sonra Usta Öğretici olacağımı söylediler. Açıkcası yaşım 39 ve bir bayan olarak meslek anlamında...
  13. T

Acemi aday Grafiker...

:) Özel bir kurumdan Photoshop Corel Illıstrator Indesign eğitimi alıyorum. Şu an Photoshop ta fotoğraf düzenleme ağırlıklı olarak çalışıyoruz. Hem öğrendiklerimi uygulayacak hem de usta insanlardan bu konuda yardımcı olabilecekleri bir iş arıyorum..Stajyer olarak da düşünülebilir.. Geçmişte...
  14. T

özel kurslardan alınan "Usta Öğretici"belgesi ile iş bulunabilir mi?

:)Herkese merhabalar, Ben de grafikerlik eğitimi almaya başlamış,yeni bir adayım. Özel bir dershaneden grafikerlik eğitimi almak için başvurdum.Ancak sundukları yeni bir alternatif kafamı ciddi anlamda karıştırdı. Şöyle ki: Temel derslerden sonra 1 yıl sürecek bir eğitimle "Usta öğretici"belgesi...
Yukarı Alt