volkantr19 tarafından yazılan mesajlar

1. V

Arka Plan Resmi Yapmayı Ayarlayamadım...

Evet,bu kod işimi çözdü.Yardımınız için çok teşekkür ederim...
  2. V

Arka Plan Resmi Yapmayı Ayarlayamadım...

Sevgili ustalar... Web sitemin index giriş sayfasına resim koymak istiyorum ama şablonda bir türlü ayarlayamadım...Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz? Yapmak istediğim gördüğünüz mavi ekran yerine başka bir resim koymak istiyorum. İşte kodlar: <html> <head> <link...
  3. V

Bu oyunu siteme yerleştiremedim

Merhaba Üstadlar; Aşağıdaki linkte bir oyun var.Ben bu oyunu siteme koymak istiyorum fakat oyunun arka plan rengi sitemin düzenini bozuyor.Ben sadece bu oyun penceresini siteme koymak istiyorum,bir türlü halledemedim. Yardımcı olabilir misiniz acaba? oyun linki...
  4. V

Kelime Reklam Kodu

Merhaba sevgili arkadaşlar; Kelime reklam kodu nasıl çalışır,mantığı nedir? Aşağıda adresini verdiğim sitenin bu yöntemi kullandığını gördüm.Kelimenin üzerine gelince küçük bir kutucuk açılıyor ve içinde açıklama yazıyor. Kaynak kodlarından bu reklam kodunun script kodlarını aldım fakat kendi...
  5. V

Sayaç kodu sorunu

Aşağıdaki linkte bulunan sayacı siteme koymak istiyorum fakat indirdiğim dosyaları aynen FTP ye yüklüyorum.Ancak sayfama girip baktığımda giriş sayfam gidiyor ve bu sayaç tam sayfada çıkıyor.Oysa ben sitemin küçük bir köşesine koymak istiyorum. Acaba ben nerede hata yapıyorum.Yardımlarınız için...
  6. V

Ziyaretçi defteri sorunu

Selam arkadaşlar, akcansoft ziyaretçi defterini indirip FTP ye kurdum.Fakat defterin altında google reklamları çıkıyor,bunu kaldırmak mümkünmü acaba? Bakmanızı rica ediyorum, site adres; http://volkanozudogru.com/ziyaretcidefteri
  7. V

Resim köşelerini oval yapma

çok teşekkür ederim yardımların için...
  8. V

hepsiburada.com sitesine girince ana sayfada ortada resimler var.slayt olarak degişiyor.o şekilde istiyorum ben resimleri.
  9. V

Merhaba arkadaşlar; Bazı sitelerde resimlerin köşeleri yuvarlak.Yani resmin dört köşesi birbirine dik değil.Örnek olarak söylemem gerekirse mesela bu sitedeki yeni konu'' gibi butonlar tam anlatmak istediğim olay işte.Köşeleri dik kesişmiyor yani hafiften oval. Ben elimde bulunan bazı...
  10. V

Php iletişim formu sorunu

Merhaba arkadaşlar; Aranıza yeni katıldım ve çok faydalı bir site olduğuna inanıyorum. php iletişim formu hazırladım.Herşey normal şekilde çalışıyor fakat ziyaretçilerin gönderdikleri email bana ulaşıyor fakat yazdıkları bilgiler görünmüyor. Nerede hata yapmış olabilirim.İsterseniz ya...
Yukarı Alt