Dürüst arkadaşlarla çalışmak isteriz!!

Durum
Konu kapatılmıştır.
Kayıt
13 Aralık 2012
Mesaj
29
Tepki
2
Herkese Merhabalar
İsmim Furkan CEYHAN
Özel bir üniversitede iletişim fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim.
İnsan ilişkilerim,diksiyonum,ikna kabiliyetim ve özgüvenim sayesinde bir çok sektörün pazarlama departmanlarında çalışabilecek donanıma sahibim.
Ancak seçimim Kurumsal Reklam sektörü oldu.İstanbul Avrupa yakasında yakın zamanda açılışı yapılacak kurumsal reklam ajansımız için herşeyden önemlisi dürüst ,zihinsel yönü kuvvetli ,pratik ve sözüne sadık arkadaşlarla çalışmak isterim.
Belirtmem gerekir ki web sitesi tasarımı yada kurumsal reklam sektörünün diğer birimlerinde tecrübe sahibi değilim.Bilmem gereken temel bilgilere sahibim.Yani en açık haliyle oturup bir firmanın web sitesini hazırlayamam logosunu çizemem.Ancak İstanbul genelinde iyi bir portföye sahibim.
Sahibi olduğum yakınında açılışını yapacağım kurumsal reklam ajansında proje menajeri olarak çalışacağım.Deneyim sahibi bir director'umuz olacak ben ve diğer proje menajerlerinin anlaşmaya vardığı firmaların kurumsal reklam alanında tüm işlerini hazırlayacak bir ofis ve freelance ekibi kurmak istiyoruz.
Tüm Sosyal Haklar(Reklam Ajanslarında nadir görünen bir durumdur)
Primler
Çalışma hevesine sebep olabilecek maaşlar
İşinin hakkı freelance proje ücretleri
Hepsinden önemlisi uzun soluklu bir çalışma hayatı

Okuyan ve ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
Project Manager
Furkan CEYHAN
0(507) 615 48 20
0(507) 623 43 52
pralinsworld@gmail.com
www.pwdajans.com (Yakında!)
(Geç saatte yazıldığından yazım ve dilbilgisi hataları nedeniyle özür dilerim)
 
Kayıt
13 Aralık 2012
Mesaj
29
Tepki
2
Arkadaşlar forumda açtığım konuya gelen cevapları sürekli takip etme imkanım olmayacak.İletişim bilgilerinden ulaşmanızı rica eder iyi günler dilerim.
 

garipbiri

Üye
Kayıt
11 Temmuz 2012
Mesaj
53
Tepki
0
grafikerler zaten dürüst ve özverilidir yeterki işverenler dürüst olupta grafikerlerin şevkini kırmasınlar çok şükür ben emekli oldum kurtuldum ama ya geride kalan genç arkadaşlarım. o yüzden siz başlığı şöyle değiştirin dürüstlüğümüze güveniyoruz
 
Kayıt
13 Aralık 2012
Mesaj
29
Tepki
2
Başlığı değiştirmeme gerek yok oradaki başlık tecrübelerimle sabittir.Asıl mantıkla örtüşmeyen sizin yazınızdır zira işveren güvenilir olmadığı sürece tutunamaz kurum olamaz bir şekilde bertaraf olur gider bir kurumdan bahsediyosak o kurum belirli güveni sağladığı için kurum olmuştur siz genelleme yapmayın bence Emekli olduğunuzu söylemişsiniz saygım sonsuz ama işverenlerde de çalışanlarda da hadde hesaba sığmayacak kadar dürüst çalışan bir o kadar da iş ahlakından uzak çalışan insanlar var o yüzden bu konuyu tartışmak mantıksız.
 

garipbiri

Üye
Kayıt
11 Temmuz 2012
Mesaj
53
Tepki
0
bence bütün grafikerler dürüst ve özverili olduğu için dürüst arkadaşlarla çalışmak diye bir cümle yanlıştır. 33 yıllık meslek hayatımda 1 tane dürüst işveren sayamayacağım kadar dürüst grafiker gördüm. sizin başlığın mantığına bakarsak grafikerleri dürüst olanlar ve olmayanlar diye ayırma mantığı çıkar. zaten dürüst ve özverili olmayan bir kişilik grafiker olamaz bence yeni işinize başlarken bu mantığı temel alınki grafiker leriniz sizi severek ve dolayısıyla da işini severek çalışsın bu arada yeni işiniz hayırlı olsun başarılar dilerim.
 
Kayıt
13 Aralık 2012
Mesaj
29
Tepki
2
Grafikerler için söylenmiş bir söz göremiyorum ki yukarıda saygıdeğer üstadım saygısızlık haddime değildir ancak ben dürüst arkadaşlarla çalışmak istediğimi belirttim.
Bir insan dürüst değilse grafiker de olamaz kasap da olamaz manavda olamaz o mesleğin yükümlülüklerini bir şekilde yerine getirir parasını alır geçer gider ama o mesleğin şanına şerefine erişemez belirtmek istediğim husus yeteneğini karakteriyle bütünleyen çalışma arkadaşları arıyor olmamdır.Bilgilerinize sunarım.
 
Kayıt
13 Aralık 2012
Mesaj
29
Tepki
2
Kadrolar belirlenmiş personellerle irtibata geçilmiştir.Yakın zamanda yüzyüze görüşmeler yapılacak uygun görülenlerin iş akidleri belirtilen taahhütlerle başlatılacaktır.
Saygılarımla
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt