estagfirullah ben olmasam başka bir arkadaşım olurdu inşallah ileriki zamanlarda sizlerle berebar daha sonra gelenleri bu mesleğe adım atanları hep beraber bilgilendirecek ve onların sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğiz
@Cengiz Ünal
ya arkadaşlar bu canelleri nasıl bıtmablıyecem bılgısı olan varsa cok acıl yazarsa memnun olurum.elımde bır desen var renk ayrımını yaptım cengız beyın dedıgı gıbı bıtmapleyıp tıf formatında kaydetmek istiyorum ama bır turlu yapamıyorum.
kanalın üzerinde sağ klik yapıp dublicate channel new seçenklerini seçiniz kanalınıza yeni bir sayfa açmış olucaksınız image mod bitmap seçeneklerini takip edip bitmapladıktan sonra farklı kaydet diyip tıf formatını seçerek istediğiniz yere kayıt edebilirsiniz iyi çalışmalar iyi forumlar
tşkkurler cengız bey bende senı merak etmeye başlamıştım.abı bu ımage-bıtmap orda methot menusu var o menude en uygunu 50% threshold mu acaba bıtmat icin en uygunu diğer
pattern dither,
diffusıon dıther,
costum pattern
bunlar ne işe yarıyo?
%50 threshold : lab desenler için
pattern dither : sabit bir şekilde simetrik tram vermek için
diffussıon dither : kum tramı vermek için bir bakıma kalıptan baskı yaparken pistole yani püskürtme havası yaratmak için kullanılır buda bir tram çeşidir bu menüyü seçtiğimizde bitpam aşamasında resulasyonu düşürdükçe tramlar kalınlaşır yükselttikçe incelir genelde kullanılan ortalama resulasyon 110 120 arasındadır
custom pattern : bu menüdede değişik ve karışık tram çeşitleri var incelemenizi öneririm iyi çalışmalar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.