Kurtlar Vadisi Yep Yeni Calısmam [ mR.Gecit ]

Durum
Konu kapatılmıştır.

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@mR.Gecit
Arkadaşım kör değilim. Ve bu mesleğe de dün başlamadım. Kurtlar vadısı... Polat.. Mayfa.. vs... Hepsi aynı.. Farkı ne? Afiş çalışması var olan bir şeyleri alıp sayfa üzerine gelişi güzel serpmek değildir. Afiş nedir, ebatları nedir, neden bu ebatlardadır? Üzerinde neler olmalıdır? En başta bunları öğrenmek lazım. Bir çalışma yapıp onun adını afiş koymakla olmuyor. Her işin bir tekniği bir amacı vardır. Madem ki bu işe gönül verdiniz ozaman nasıl yapılır öğreneceksiniz.
Okadar kişi yardımcı olmaya çalışmış hala dediğim dedik çaldığım düdük diyorsun. İnsanlar sana yol göstermek için çaba sarfederken "ben yaptım oldu" mantığıyla devam ediyorsunuz. O halde konuyu açın ve yoruma kilitleyin. Veya sadece iyi yorumlar yapılsın deyin....
Alt kısımda yıllar önce yaptığım hayali bir afiş çalışması var. (Diyosun ya sizi de görelim!) diye...
Filmlerden alıntı yok. Arka plan fotoğrafı kendi çekimim. Ev görseli netten. Birkaç efekt var. Eksikleri de var tabii. Amatörce bir çalışma.
En azından fikir verir başlangıç olarak size... "Afiş nedir" biraz araştırın derim...
Kolay gelsin..


 

mR.Gecit

Üye
Kayıt
8 Ocak 2013
Mesaj
26
Tepki
0
@Erkan Nehir

Kimin afişini yaptıgım seni ilgilendirmez ben siyasi icerikli dizileri seviyorum, hem Polat ALEMDAR denilen şahış mafya babası degil devlet görevlisi, Mafyanın icine girdi ve mehmet karahanlı ve imparatorlugunu çokerdi mafyayı bitirdi. Geleim konumuza resmi kendim cektim diyorsun internete Wallpapers yazdıgındada cıkıyor kendin çekmeyle bitmiyor ? ben cocuk degilimki daha bu islere dün basliyim sen kac senedir ugrasıyorsan bende kac senedir ugrasiyorum ....
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Merhabalar...

Forum ortamında herkes düşüncesini belirtmekte özgürdür. Eğer bir çalışma koyduysanız ortaya üzerinde olumlu yada olumsuz düşünceler, sözler söylenmesi doğaldır; Sebep burada düşünce belirtme özgürlüğü vardır ki tekrar altını çiziyorum ..siz de çalışmanızı koyarak yorumlanmasını istiyorsunuz zaten.. Fakat eğer yorum istemiyor arkadaşlarımızın fikir beyan etmesi hoşunuza gitmiyorsa ya da olumsuz yorumlardan rahatsız oluyorsanız bunu özellikle belirtmeniz gerekir diye düşünüyorum...

İlk çalışmalarımı koyduğumda foruma bende olumsuz eleştiriler almıştım ki hala daha zaman gelir alırım.. Ama bu tarz eleştirilerden zevk alırım kendime ne katabilirim diye bakarım .. Ve hatta ve hatta hep olumsuz bir yanı bulunsun isterim çalışmalarımın ki eksiklerimi tamamlayayım...

Siz kafanız çok dik davranarak çalışmalarınızda size yardımı olabilecek arkadaşlarımızı itiyorsunuz.. Halbuki burada amaç birbirimize katkı sağlamaktır.. Kişisel gelişimimizi hızlandırmak, bakış açımızı genişletmek ve daha başarılı tasarımlar ortaya koymak dışında bir amaç yok burada...

Oysa ki ne güzel de yönlendirmiş arkadaşlarımız sizi.. Bunları incele, şunlara dikkat et diye...

Çalışmalarınızda başarılar dilerim...
 

mR.Gecit

Üye
Kayıt
8 Ocak 2013
Mesaj
26
Tepki
0
@Aslı SAYILIR

Öncelikle teşekkür ederim öneriniz için. Ama çalışmalarımda çok kırıcı eleştiriler yapılıyor yok bu afiş olmamış yok yaptıgınız afisler olmuyo cok sade yok polat mafya vs neden bu diziye afiş yapyıorsun.. Sizin hoşunuza gidiyormu peki böyle eleştirilmek ?
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
@mR.Gecit

Tabi ki bazen sert üslup ile söyleyen arkadaşlarımız oluyor ama emin olun artniyet yok..
Bende hiç almadım mı o tarz yorumlar.. Muhakkak almışımdır... Başlarda çok hevesimin can çekiştiği oldu ama pes etmem babında değil madem olmuyor daha iyisini nasıl yapabilirim olarak yaklaştım hep olaylara... Sizde öyle yapın nacizane tavsiyem.. Bir yola çıkmışsınız.. Bu yolda size söylenen herşeyi tarafsız bir gözle değerlendirin.. Gerekirse daha iyisi nasıl olmalı sorun soruşturun ya da size göre en iyisi bu ise bu şekilde devam edin :)
Keyifli forumlar diliyorum ..
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@mR.Gecit
Buyrun KENDİ çekmiş olduğum ve afişte kullandığım orijinal resim... Yer: Marmaris/İçmeler...
Nerdeymiş bu "WALLPAPER" gösterin bakalım.... Bir kişiye çamur atmadan önce iyice bir araştırmanızı öneririm...
Son olarak yaptığınız bu açıklamadan ve gaftan sonra zaten sizin çalışmalara yorum ve öneri yapma gereği bile duymuyorum. Size "HOBİ" çalışmalarınızda başarılar dilerim.

 

mR.Gecit

Üye
Kayıt
8 Ocak 2013
Mesaj
26
Tepki
0
@Erkan Nehir

Dostum sana camur atmıyorum öyle bi amacımda yok zaten :) Yapılan elestirilerden cok bunaldım ve patladım :D

Sagolasin
 

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Kayıt
7 Ağustos 2010
Mesaj
260
Tepki
38
@mR.Gecit

Amaç yazıların görünmemesi ise yazılar neden var ? Okunmuyor ki hiçbiri. O zaman yazmayın. Bir ikincisi afiş dediğiniz böyle olmaz. Daha fazla örnek inceleyiniz.

http://goo.gl/RfcYf
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
Kimin afişini yaptıgım seni ilgilendirmez ben siyasi icerikli dizileri seviyorum, hem Polat ALEMDAR denilen şahış mafya babası degil devlet görevlisi, Mafyanın icine girdi ve mehmet karahanlı ve imparatorlugunu çokerdi mafyayı bitirdi.
Erkan gibi bir arkadaşımızın sana olayı tane tane anlatışına şükredeceğine verdiğin şu hem dik başlılık (kimin afişini yaptığım seni ilgilendirmez) hemde Polat Alemdar'a olan hayranlığın bu konunun ne kadar amacına hizmet etmeyen bir hal aldığını göstermiş bulunmakta. Erkan arkadaşımıza katılıyorum ve gerçekten size hobi çalışmalarınızda başarılar diliyorum arkadaşım.
 

mR.Gecit

Üye
Kayıt
8 Ocak 2013
Mesaj
26
Tepki
0
@Emre Şerim

Bende sana bi öneride bulunayımmı ? bu forumu terket kalabalık yapıyorsun. Konu kapandıgı halde hala konuyu neden uzatıyosun boşuna ortamı geriyosun ?
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt