Logo Yaptırılacak

futurist

Üye
Kayıt
7 Kasım 2012
Mesaj
161
Tepki
9
aslında her iki taraf içinde tuhaf bir durum.

işveren, grafikçiyim diyerek ( hocam kötü tasarım yoktur desede kususra bakmasın bence vardır.)
bazen gerçekten görüp başımı çevirdiğim tasarımlar oluyor.Bizim burada bir lokanta ve lokantanın bir yazısı var :( bak hatırladım tüylerim ürperdi. Bu yazıyıda illa bir grafiker yapmıştır. şimdi grafiker diye adam sesini çıkarmayıp kullansın mı: yanlış.

grafiker açısından bakıncada sizlerde haklısınız. Çok basit iş diyerek sömrülmek isteniyor çoğu. sen günlerini ver onlarca tasarım hazırla. adamlar belki beğenirsek diyerek seni küçümsesin.

20 tl logo aslında komik rakam. arçelik logosu (şu hani kare olan varya) 10 trilyon mu 10 milyarmı şimdi hatırlayamadım ama ilk duyduğumda bütün sınıf yok artık demişlti yani yüksek bir rakamdı anlayacağınız.

arçelik firması salak mı ki küçük kırmızı bir kare logoya o kadar para versin? Zaten onu hazırlayanda işin ciddiyetinde biridir diye tahmin ediyorum.
Yazni uzun lafın kısası güzel işler grafik tasarım yapan kişiyi önemseyen ve bir grafikerde aldığı işi kendi işiymiş gibi düşünüp yapmaya çalışan kişilerin elinden çıkar.
 

ayhancaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
1 Mayıs 2009
Mesaj
57
Tepki
0
@Emre Şerim
birisde bana grafiker alıcaz sağa sola gitmekte grafikerin işi ofiside grafiker temizler demişti bende çarşamba günleri boşum gündeliğe de geliyimmi dedim
 
Yukarı Alt