@ZxxxE
Teşekkür ederim uğraşınız için fakat benim için bu tasarımın tamamen gerçekçi olması, bu çizgi dizi veya cartoon tasarım olayı için fazla abes olur. İkinci olarak bu araç göstermiş olduğunuz model değil. Clio Symbol 2007 modeli.
Ön hatlarına bakarsanız anlayacaksınız anımsattığını. Ve araçtaki parlamalar, kaputta ki yansımalar konusunda bilgi eksikliğimin olduğunu da söylemiştim. Buradaki değişiklikler teknik ve çizim açısından değil, ekleme ve modifikasyon açısından. Plaka konusunda da şunu söyleyeyim. İlk plaka uzun bir app plakaydı. Dikkat ederseniz uyarınızdan sonra düzelttim fakat daha sonra dikdörtgen plakanın yakıştığını düşündüm. Tabi gayet haklısınız tekrar oldukça fazla eksiği var ama tasarımcı gözüyle bakmak yerine biraz objektif olursak benzemiyor değil. Böbürlenmiyorum da ama beğendim ben, zevk alarak yaptım.
Ha, ''tasarımcı gözüyle bakmayacaksak senin burada ne işin var, neden yayınlıyorsun!'' diyor olabilirsiniz. Ben belki de bu konuda gördüğünüz eeen' bilgisiz, eeen' beceriksiz PS kullanıcısıyım. Bu yüzden benim açımdan, benim gözümden bakıldığında buda bir başarı niteliğinde.