Photoshop çalışmalarım

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
Günel hanım forum üyelerinden Aslı hanım var, (Aslı Karabudak) onun çalışmalarıda hemen hemen bu tarzdalar.. ama Aslı Hanım daha çok ai kullanıyor incelemek isteyeceğinizi düşündüm..
 

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
31 Mart 2009
Mesaj
714
Tepki
7
Teşekkür ederim , tatildeyim , kısıtlı girebiliyorum nete, döndüğümde incelerim.
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
bu Carlos Cabrera, hakkaten çok yetenekli biriymiş ya.. ben bikaç çalışmasına rastlamıştım ama hesini bir arada görünce daha etkileyici geldi sanırım..:)
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Merhaba;

Günel hanım, ne söylesem, ne yazsam bu çalışmalar için yeterli olmayacak sanırım. Büyülendim...

Her biri ayrı bir sanat eseri tadında ve etkileyici, ben şahsım adına gerçekten de çok beğendim. Sanat ile uğraşan insanlarda var olan özellik sizin zihninizde fazlasıyla var, bazen sadece düşünmek yetmez bir çizim veya eseri ortaya çıkarmak için, bu düşünce ve fikirlerinizin parmak uçlarınızdan da kâğıda veya ekrana dökülmesi gereklidir. Gördüğüm kadarıyla siz bunu çok iyi başarıyorsunuz. Sanatçılık sizin ruhunuzda var. Eserlerinize bakarken İspanyol ressam Salvador Dali’nin çalışmalarıyla karşılaşmış kadar etkilendim. Gerçekten çok güzel çalışmalar çıkarmışsınız ortaya. Sitemize bir bakayım, neler var diye uğradığımda, sizin bu güzel sürprizinizle karşılaşacağımı bilmiyordum. Bu güzel sürpriz için bir dolu teşekkür yolluyorum tarafınıza. Umarım kabul buyurursunuz. Bu arada eserlerinizi incelerken aklıma geldi, şayet bu çalışmalarınızdan bir sergi açılmış olsa, nasıl olur acaba? Bence harika olurdu. Bunlar 50x70 ebatlarında büyükçe basılsa ve sonra bir sergi şeklinde meraklılarına sergilense. Ne dersiniz? Ben çok güzel olacağı inancındayım. Çalışma azminiz ve heyecanınız hiç bitmesin…
Saygılar…
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
aramızda olmanız bizim ve forum sakinlerimiz için büyük mutluluk.
bence, tez zamanda bu tablolardan birini adım adım yapılışını ders olarak anlatın.
bide sizden daha fazla istifade edelim. ne dersiniz. :):):)
saygıyla ellerinizden öpüyorum.
 
Yukarı Alt