Size ve fikirlerinize ihtiyacım var :)

Kayıt
17 Ocak 2013
Mesaj
4
Tepki
0
Merhabalar efendim;

Grafikerlik adına 5 6 aydır hizmet etmekteyim yaşım 18 ama velakin 14 15 yaşından beri hep hayalimdi grafiker olmak şu yaşına kadar naptın diye sorarsanız eğer hep hüsranlara uğradım çevrem ve aile bakımından nerde yakın iş varsa meslek önemli değil para daha önemli diyorlardı bana ve bi şirkette çalışırken çıktım işten bi reklam ajansına girdim.

burda çalışalı 5 6 ay oldu iş yerindeki sebeplerden dolayı ustam işten çıktı ve bütün herşey bana kaldı tasarım konusunda tam profesyöneli değilim ama yinede bazı şeyleri ya da çoğu şeyleri yapıyorum ama tasarım konusunda sıkıntı çekiyorum mesela araç tasarım işi oluyor saçma saçma şeyler yapıyorum beğenmiyorum aklıma birşey gelmiyor ve kendi kendime stres yapıyorum bunun için sizin yardımlarınıza ihtiyacım var nasıl parlak fikirlere ve işleri nasıl müşteriye beğendirebilirim aklıma renkli renkli şeyler geliyor ama iş düşünüyorsun adamın yaptığı işi düşünüyorsun olmuyor beğenmiyorum bunun için siz naparsınız nasıl müşteriye bi sunum yapayıyorsunuz bilgi verirseniz çok makbule geçer.

Okuyan herkeze teşekkürler kolay gelsin..
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Hiç aşık oldun mu? Yaptığın basit bir çalışmayı kız arkadaşına ya da uzaktan sevdiğin yarine gösterip beğendirmesen, aklını yitirecekmişsin hissine kapıldın mı hiç? Sevdiğini, yapacağın çalışmalarla yüceltmeyi düşündün mü, bunu denedin mi hiç? En yoğun, en sıkıntılı ve stresli iş dönemlerinde elinden tutup kırlarda koştun mu? Çimenlerde uzanıp öpüştün mü, koklaştın mı, seviştin mi?

Bunları yapmadıysan, daha doğrusu yaşamadıysan, derhal yap-yaşa! Ufkunun, düş ve tasarım gücünün nasıl da genişlediğine sen de inanamayacaksın...
 
Kayıt
17 Ocak 2013
Mesaj
4
Tepki
0
Çok teşekkür ederim tavsieleriniz için bunların bi çoğunu yapmadım daha doğrusu yapmak istediklerim de oldu isteyipte yapmadıklarım da bunları deniyeceğim tavsieniz için çok teşekkür ederim cidden :)
 

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
2 Nisan 2009
Mesaj
2.954
Tepki
1.573
Al sana acil tarafından,
fontun light ile bolt undan bir logo artık finale yetiştirebilirsin...

 

hacers

Üye
Kayıt
17 Ocak 2013
Mesaj
6
Tepki
0
çokkk teşekkür ederim gerçekten güzel olmuş eline sağlık ama benim istediğim adıma yapılmış bişe değil mesela güneş inşaat yada güneş kafe gibi bir işletmeye logo yapmak
 

hacers

Üye
Kayıt
17 Ocak 2013
Mesaj
6
Tepki
0
yada farklı bir şeye sınırlandırma koymym aklınıza her ne gelirse
 

hacers

Üye
Kayıt
17 Ocak 2013
Mesaj
6
Tepki
0
çoook teşekkür ederim ilginizden dolayı size başarılar sağolun...
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
sayın hacers.. öncelikle bir arkadaşımızın fikir istediği bir konu altına bu şekilde bir paylaşımda bulunmak ne kadar hoş göreceli. Bu tarz isteklerinizi uygun dille uygun bir başlık altına yeni konu olarak açmanızı tavsiye ederim..
Ayrıca ben bu tutumunuza şaşırıyorum .. Başkasının çalışmalarını sınavda sunmak sizi yarın gireceğiniz sınavdan kurtaracaktır evet ama hayat uzun bir sınav bunu asla unutmayın !!!
 
Yukarı Alt