Yanınıza oturan müşteriden emir almaktan memnun musunuz?

Durum
Konu kapatılmıştır.
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
@kafasını koruyan
merhaba...
burada söylemek istedikleriniz varsa buna engel olmayız.
olmadıkta. yukarıda belirttiğim gibi...
kurallar çerçevesinde ve başkalarının haklarını kısıtlamamak, özgürlüklerine ve yasal haklarına saygı duymak kaydı ile...
ayrıca özel kanaldan bana adınızı bildirirseniz, kullanıcı adınızı daha uygun şekliyle değiştirelim.
saygılar...
 

kafasını koruyan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Ağustos 2009
Mesaj
12
Tepki
0
Sayın Emine Şahın,

Kullanıcı adım konusundaki hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Ancak, şimdilik kullanıcı adımı değiştirmek istemiyorum. Gerçek adımı, zaten biliyorsunuz.

Daha önce bu foruma kendi adım ile kayıtlı idim: leventelpen.

Bir gün (21 Haziran 2009) faruk çağla, bir başka kullanıcı ile (a21a) tamamen başka bir konuda tartışırken, birdenbire, yok efendim, "insan haklarına aykırı soru sordu diye Türk Ceza Yasası'na göre yargılanması gerektiğini" belirten, son derece gereksiz ve konu ile ilgisi olmayan bir cevap yazıverdi. Araya girerek, bu mesajın, tamamen şahsıma yönelik bir sataşma olduğunu ve yine yukarıda işaret ettiğim Türk Ceza Yasası'nın 288. maddesinin ihlâl edildiğini belirten bir mesaj yazdım. Bu mesaj, hiç bir hakaret ve tehdit içermiyordu. Sadece, normal, her vatandaşın yapacağı türden yasal bir uyarı idi. Beğenilmiyorsa kaldırılabilirdi. Ancak böyle yapılmadı. faruk çağla taraftarlığından gözünü hiç bir şey görmeyen ömer yıldız tarafından, mesajım silinmekle kalınmadı, aynı zamanda foruma girişim de engellendi. Beni çok sinirlendiren bu hareket karşısında, ömer yıldız, kendisine ne dediğimi bilir. Ama ömer yıldız'ın bana cevabı, benim ona attığımdan daha vahimdi. Ben, "düzenbaz"dım ve bu yüzden beni, "forumunda" istemiyordu. Bu kadar basitmiş efendim!

Düzenbazlığıma ilişkin hiç bir kanıtı yoktu ama ben, onunla daha önce aramızda geçen telefon konuşmalarını gayet iyi hatırlıyordum. Telefonda son derece normal, uygar iki insan gibi konuşmuş ve forumdaki meseleler hakkında genel olarak mutabık kalmışken, her nedense, bunu forumdaki yazışmalarına yansıtmıyordu. Kendisine sert yazdığımı açıkça belirttiğim (15 Nisan 2009), bu konuda da gerekli mutabakatı sağladığımız halde, forumda bir başka insan olup çıkıverdi!

Bu itibarla, eski kullanıcı adımı, üzerinde "forumdan uzaklaştırıldı" yazıp, çizik atılmış şekilden çıkartarak normal hale getirseniz bile, haklarımı bu kadar çiğneyen, beni mağdur eden bu forum ve yöneticisi ömer yıldız, yaptığından etkin şekilde pişman olmadıktan sonra, kullanıcı adımı da değiştirmek istemiyorum, eski adımın da iade edilmesini istemiyorum. Bazı şeyler, kolay kolay yerine gelmez.
 

farukcagla

Grafik Öğretim Görevlisi
Kayıt
24 Şubat 2008
Mesaj
642
Tepki
23
Emine hanım,

Ben daha cevap hakkımı kullanmadan adam bana cevap yazdı.

Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs dedi. Cevap hakkımı etkilemeye çalıştı. Ne yazdığımı görmeden ne yazacağımı söyledi.

Sonra size cevap olarak da; bu sitenin sahibi Ömer Yıldız'ın kendisine telefonda başka konuştuğunu, site sayfalarında başka yazdığını belirtti.

Ömer Yıldızın kendisine düzenbaz dediğini söyledi.

Resmen site sahibini size ve üyelere şikayet ediyor. Özelden yazın diyorsunuz genelden yazıyor.

Burayı mahkeme salonuna çevirmeyin diyor, kanun maddeleri vererek kendisi çeviriyor.

Son yazılarının konusu yanınıza oturan müşteriden emir almaktan memnun musunuz değil,
Faruk çağla ve Ömer Yıldız’dan memnun musunuz? şeklindedir.

 

kafasını koruyan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Ağustos 2009
Mesaj
12
Tepki
0
Kanunları bilmek, okuma-yazma bilen her Türk vatandaşının GÖREVİDİR. "Kanunları bilmiyorum" gibi bir bahane ileri sürülemez!

Kanun maddelerini yazmak, bilgilendirmek, durumu aydınlatmak, olacaklar konusunda uyarmak, nasıl oluyor da "mahkeme salonuna çevirmek" oluyor, anlayan beri gelsin. Bir yıldan fazla süredir, davaya konu olan şahıs, burada istediği gibi, DAVA KONUSU HAKKINDA atıp tutarken, burası resmi olmayan mahkeme salonuna çevirilmiş olmadı mı? Daha ne cevap hakkından bahsediliyor?

Ayrıca, "özelden bana adınızı bildirin" deniliyor. Özelden bildirmeme ne gerek var? Zaten yazmışım açık açık. Özelden yazmadık diye de kabahat işliyoruz, oldu.
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
@kafasını koruyan


Sayın kafasını koruyan mı desem kafa kesmeye gelen mi desem ,
karar veremedim her neyse,

Sürekli eski defterleri açan ( bu tür konular beni ve grafikerler.org üyelerini, ziyaretçilerini ilgilendirmediği halde ), sürekli polemiğe neden olan yazılar yazan, sürekli başımıza dikilip ahkam kesen, sürekli insanlarla olan özel yazışmalarınızı kamu oyuna duyuran ( ki buna ben de dahilim) Grafikerler.org ve üyelerine zerre kadar yararı olmayan yazılar yazan ve demeçler veren siz yani Levent Elpen pardon Kafasını bilmem ne yapan… Ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim.

Aklınca beni şikayet ediyorsunuz, Kimi kime şikayet ediyorsunuz? Giderek kendinizi komik duruma düşürdüğünüzün farkında mısınız?. Bu sitenin kurucusu olmam verilen kararları tek başıma uyguluyorum anlamına gelmez. Forum kurallarına uymayan her kim olursa olsun yapılan uyarılardan sonra siteden uzaklaştırılır. Sizi siteden sebepsiz attığımı
ima ediyorsunuz,

Bu sitede bir üye başka bir üyeyi uyaramaz ceza kesemez, şikayetiniz var ise durumu yöneticilere özel mesaj ile bildirmeniz gerekirdi. Bu saydıklarımı yapacağınıza kafa koparmaya, ceza kesmeye, insanları mahkemeye vermekle tehdit etmeye ve hakaret etmeye devam ettiniz bu durumda forum kuralları devreye girer ve gereken neyse yapılır. leventelpen rumuzunuz 6 ay süre ile yasaklı durumda. Siz halen bu sitede kafasını bilmem ne yapan rumuzlarıyla yazılar yazıyorsunuz. Bu yaptığınızda forum kurallarına aykırıdır. Bu rumuzunuzuda yasaklamak zorundayım.

İsmimi sürekli Faruk bey ile yan yana yazarak, onu el üstünde tutuyormuşum gibi bir tavır sergiliyorsunuz, bu tavrınız çok yanlış ve şahsıma yapılan hakarettir. Bunları görmezden gelip sizi uyarıyorum hakkımda yalan yanlış yazılar yazmaktan vazgeçin artık! Yazılarınızın silindiği doğrudur aynı zaman da Faruk beyin de silinen bir çok yazıları mevcuttur, Faruk bey kurallara uyarken siz çiğniyorsunuz aranızdaki tek fark bu sanırım. Sitemize faydalı olacaksanız buyurun uzman olduğunuz alanlarda üyelerimizi mesleki anlamda bilgilendirin, bundan memnuniyet duyarız ancak yok; polemik için buradayım diyorsanız, kusura bakmayın site yönetimi olarak buna müsaade edemeyiz.

Son olarak, iki kişi arasında geçen özel yazışmalar sadece o iki kişiyi ilgilendirir Bu siteyi ve ziyaretçilerini ilgilendirmez. Telefonla konuşmaya gelince; Evet sizinle sadece iki kez konuştuk. İlk telefon konuşmamız da, gayet güzel konuştuk gayet samimiydiniz ama ikinci konuşmamızda asıl amacınızı anladım çünkü benden birilerinin İP numarasını kanunsuz olarak istediniz, sizi reddettim ve sonraki aramalarınıza cevap vermedim olay bundan ibarettir. Yani kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz, vazgeçin insanları karalamaktan..

Benimle bir probleminiz varsa her ne kadar özeliniz kalamışsada buyurun özelden tartışalım siteyi ilgilendirmeyen yazılar yazıp meşgul etmeyin lütfen.. Aksi takdirde bu ve buna benzer yazılarınız forum kurallarına aykırı olduğu gibi forumun düzenini bozar yani “düzeni bozan” olursunuz buna da sitenin düzenini koruma adına ben izin vermem. O kadar..
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt