Yurdum İnsanı...

Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
@Hakan Dağdeviren


Bu açıklamalar tam bir suçluluk psikolojisi ile yapıldığı ortadadır.
Suçlu kendisini, yaptığı son açıklamalarla elevermiştir. Biz burada iddia makamı değiliz görgü tanığı hiç değiliz. Sevgili duvarın, hatta yukarıda geçtiği şekliyle duvarların gönüllü savunucusuyuz. İş bu hareket ile her hangi bir tahlil şimdiye kadar yapılmamış ki hatalı olsun. Ancak adı geçen kişi ya da kişiler bu açıklamayı yapmalarının ardından hukuka intikal etmiş bu olayı deliller sunarak inkar etmeye çalışmaktadırlar.

"Ben hiçbir zaman o duvara bunları yazdım şeklinde bir beyanda bulunmadım
"

diyerek ne kadar korku ve acz içerisinde oldukları görülmektedir. Takdir edersinizki, hiç bir suçlu kendini ben yaptım diye ele vermez. Kendisinden ben yaptım demesini beklemek abesle iştigaldir. Lüfen şimdi salonda +7 yaş ve altı varsa dışarı çıksın. Şimdi okuyacaklarınız dehşete kapılamanıza sebep olacaktır ve olayın ne kadar vahim olduğunu ortaya koyacaktır.

Zira iddia edilen zaman sürecinde ben, Ö.Y, A.A, E.N, H.G ile 9.0 ikametinde toplantı anındaydık, bahsi geçen meskende olmam imkansızdır,...

gibi açıklamalar ile birlikte olayın şahsi ya da fevri olmadığını aksine bir örgütlenme neticesinde vuku bulunduğun itiraf edilmiştir. 9.0 istikameti diye hedef saptırılmakta 9.0 değil 0.9 uclu kalemle bu suçu işledikleri ayrıca tespit edilmiştir. Şimdi, adı geçen kişiler hangi örgütün militanıdırlar derhal ortaya çıkarılmalıdır. Aksi durumda HERgeneFON ile bağlarının olması muhtemeldir.

Sayın hakimim, önünüzde duran belge Adli Tıp tarafından hazırlanmıştır. Yazı karakterleri Jpeg formattan Corel yardımı ile vektörele çevrilmiş olup incelenmiştir. Anlaşılmıştır ki, her harf karakteri farklı kişiler tarafından duvara çizilmiştir. Yani TAMAM yazısında bulunan beş harf yukarıda örgüt olduklarını gizleyemeyen Ö.Y, A.A, E.N, H.G ve H.D tarafından yazılmış olup her bir harfini bu beşliden biri çizmiştir. Adının baş harfleri geçen kişilerin yazı örneklerinin alınması ve Adli Tıp kurumuna gönderilmesini arz ederim.

Hal böyle iken olayın azmetiricisi olarak tarafımın gösterilmesi hiç bir delile ve ispata dayanmamaktadır. Böylelikle hedef saptırılmakta yüce adalet yanıltılmak istenmektedir.
Adli Tıptan gelecek olan yazı karakterlerinin hangi font ya da font ailesinden :D olduğunun tesbitine kadar tenefüs arz ederim.

Haydi zil çaldı Liseliler....
Dikkat duvarlara yazmayınız :)
 

Ndesign

Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.361
Tepki
51
@Hasan Güner

evet güzel yanıt yanı sıra gereken yanıttır da öğrencilerimize oraya yazma buraya yazma diye kısıtlayacağımıza yazmanın çizmenin serbest olduğu düşüncesi bence daha güzel olurdu bazı kurallar dahilinde :)
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
@Burak Tunahan
Yaklaşık iki yıldan fazla okulda çalıştım. Bizim okulumuzda bir stres duvarı vardı...
Hemen hemen her sene boyalar kazınır tekrar hazır hale getirilirdi.:)
Yasaklarla içe kapanık ya da asi gençler yetiştiririz.
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@Emine Şahin
Tamam.. ben bu sırrı saklamaya ve suçsuz birinin suçlanmasına, bu vicdan azabıyle yaşamaya dafa fazla dayanamıyacağım. İtiraf ediyorum , ben yazdım.Yukarıda bahsi geçen A.A denilen kişi benim. Sayın H.D. nin bu olayla zerre kadar bir bağlantısı yoktur. kimse beni zorlamadı. Tek başıma planladım ve yazdım. Suçum ne ise çekmeye hazırım. Ama şunu da itiraf etmekten kendimi alamıyorum. Fırsat bulsam yine yazarııım.. :D
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
Hayır. Kabul edilemez bir ifadedir bu sayın hakimim...
Adının baş herfleri AA olduğu H.D. tarafından bildirilmiş olup kimlikler henüz ortaya çıkmamıştır.
Şimdi Ahmet Altun Bey ortaya ben yaptım diye çıkarak asıl örgüt elebaşısının deşifre edilmesini engellemektedir.
Bu kasıtlı bir yanıltmacadan ibaret olup sadece ad ve soyad baş harflerinin benzerlik göstermesinden ibarettir.
Velevki böyle bir benzerlik gözönünde bulundurulmasa dahi yukarıdaki beyanım üzre, asıl örgüt başının deşifre edilmemesine yönelik bir harekettir.

Şimdilik iddia makamının diyecekleri bu kadardır...
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
@Ahmet ALTUN

İtiraf ediyorum.
Ben yazdım.
Ahmet Altun beni korumak için böyle bir şey söylemektedir. :)
Hakan Dağdeviren ve Ahmet Altun suçsuzdur. Beraat etmelerini talep ediyorum. :D
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
İşte buyrun toplumsal patlama...
Sayın hakimim Abdullah Şahin Beyefendinin baş harflerine bir bakar mısınız? A ve Ş...
Hiç iddianamede geçen A ve Ş var mı? Bu da demek oluyor ki örgüt halk içerisinde tutunmaya çalışıyor.
Toplumun değerlerini kendi emmeleri için kullarak onları etkilemeye çalışıyor. Derhal Mahkeme sürecinde bulunan bu olay hakkında basında çıkan haberlerin sansürlenmesi ve olay hakkında beyanatta bulunanların tevkif edilmelerini rica ediyorum...

Edit: Hadi HG yi anladık :D yapabilir...
 
Yukarı Alt