Arama sonuçları

1. Gökçe Coşkun

nakış hakkında bilgiler

verdiğin bilgiler gerçekten işe yarayacak bilgiler.çok teşekkürler. benden de bir +rep. umarım hep aramızda görürüz sizi.
  2. Gökçe Coşkun

pullu desen çalışmalarım

paylaşım için teşekkürler. ferre ve daireli göğüs desenlerini ben de çalıştım geçen sene. ;)
  3. Gökçe Coşkun

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

@residents2000 konuyu kısa yolları da kullanarak anlatmaya çalışayım. aplike yer belirleme kontüründen itibaren başlıyorum. "enter" tuşuna bas.ekrana minik bir ekran çıkacak. dikiş çeşitlerine numaralardan ulaşabilmeni sağlar. düz dikişin numarası 1'dir. 1 tuşuna basıp tekrar entera bas Q...
  4. Gökçe Coşkun

Accurate 4 İle Yaptığım SÜper Desen

emeğine sağlık uğraş vermişsin ama sende kabul edersin ki çok amatörce olmuş. daha önce hangi programı kullanıyordun.? accurate için biraz incele kurcala ilgili başlıkta https://www.grafikerler.org/accurate-4/1210-accurate-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz.html sorularını yönelt yardımcı olalım...
  5. Gökçe Coşkun

Tajima Pulse

@maexstra78 ben programı temin edebilirsem yaşayacağım tecrübeleri paylaşacağım. başka kullanan arkadaşlar da konuya eminim dahil olacaktır ama bir açılış yapamadık henüz.;)
  6. Gökçe Coşkun

Tajima Pulse

accurate dün akşam msnde değildim.önümüzdeki 3 gün de olamayacağım. unutma beni dönünce görüşürüz. resident nakışla ilgili bir sorunun varsa forumdan faydalanabiliriz ;)
  7. Gökçe Coşkun

accurate de resmi nakışa çevirme diyen arkadasın resmini çevirdim

dejavu arkadaşım sinirlenecek kızacak asabiyet yapacak bir şey yok. ekran görüntüsünden şıp diye anlayacak adam varsa buyursun yazsın. ben sana ekran görüntüsü mükemmel ama işlendiğinde bir halta benzemeyen çok desen çıkarırım. burda kimsenin profesyonelliğini tartışmıyoruz bir şey paylaşırsan...
  8. Gökçe Coşkun

Hazır Desenler

desenler için teşekkürler. ayrıca oregonpathcworks de güzel bir siteymiş ;)
  9. Gökçe Coşkun

Tajima Pulse

çok memnun olurum accurate. programı elde edip kurcalamak suretiyle öğrenmem lazım. yönetim maillerinde msn adresim mevcut. irtibata geçersek sevinirim.
  10. Gökçe Coşkun

Tajima Pulse

teşekkürler kerso. şifresiz çıkmış kısmını yanlış yazmışım..o da şifreli çıkmıştı.
  11. Gökçe Coşkun

Nakış deseni paylaşmak isteyenlerimiz

teşekkürler. reelde işe yararsa çok faydalı olacak kanaatindeyim.
  12. Gökçe Coşkun

Nakış Sektörü için Corel DRAWings X3 PRO (Bu bir tanıtıcı bilgidir.)

teşekkürler. çok faydalı olacağa benziyor. tabi nakışta otomatik yapılan işlemlerden pek fayda sağlayamıyoruz ama bunu bir inceleyeceğim.
  13. Gökçe Coşkun

Corel Drawingsx3 İle Tom, Jerry, Slyvester , Tazmanya:) Batman nakış Desen Çizimlerim

evet sonra gördüm.kusura bakmayın..editledim mesajımı hemen .;)
  14. Gökçe Coşkun

Corel Drawingsx3 İle Tom, Jerry, Slyvester , Tazmanya:) Batman nakış Desen Çizimlerim

Arkadaşım çalışmalar çok güzel. Paylaşım için teşekkürler. Ama bunların jpeg olması sadece bakmamıza yarayacaktır..vektörlerini de paylaşmanı bekliyoruz
  15. Gökçe Coşkun

Nakış deseni paylaşmak isteyenlerimiz

residents2000 kerso gibi bu corel draw ile yapılacak deseni merak ettim. yapılan deseni makinaya gönderecek formata hazırlıyor mu. ayrıntılı bilgi verirsen memnun olacağız.
  16. Gökçe Coşkun

Eos 3 te Sihirli Çubuk ile Resimi 10 sn 'de Kaliteli işlenebilir Desen Haline Getirme

evet hatta eos 2 de herşeyin manuel bilerek yapılması taraftarıyım. öyle vesikalık fotoyu koy nakışa dönsün palavralarına inanmayın paylaşım için teşekkürler kerso
  17. Gökçe Coşkun

Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

deseni dst çevirmek işime gelmiyor.sonra bir değişiklik isteseler eski desene dönüp değişiklik yapıp yine dst yine ynı işlemler sıkıyor beni. Az temizleme veriyorum.zaten deseni yaparken temiz yapmaya özen gösteriyorum ;)
  18. Gökçe Coşkun

accurate de resmi nakışa çevirme diyen arkadasın resmini çevirdim

demek istediğim budur kerso.öyle 10 saniyede otofoto yapınca bir şey elde etmiş olmuyorsun.keşke bu kadar kolay olsaydı ama desenin asıl sahibi manuel yaptığını söylemiş.manuel yaptıysa iyi iş çıkarmış diyebilirim.ama işlenmişini sacn edebilirse daha iyi bilgi sahibi oluruz. Saygılar
  19. Gökçe Coşkun

yeni etiket çalışmam...

bence şirin. birincisinin renklerini de çok beğendim. beby kids in yazılışı kasıtlı mı yanlış acaba.bir markamı beby. çünkü baby aslı
  20. Gökçe Coşkun

Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

@kerso benzer bir durumu yıllar önce yaşamıştım. temizleme değerlerine min:0 Max:5 yazıyordum sayemde tüm düğümler iptal olduğu için desenin çok can alıcı bir yerinden sökülme gerçekleşmişti. başka bir örnekde makinada temizleme verilmişti yine sökülme olmuştu. basit ama sürekli atladığımız bir...
Yukarı Alt