rica ederim..umarım faydası olmuştur...dışarıya desen ver şeklinde istediğiniz formatta desen kaydedebilirsiniz.makina göndermek için ise alan kişinin deseni açıp diskete yazdırması yeterli.
merhaba.
içinde bulunduğunuz deseni dosya menüsünden dışarıya desen ver seçeneği ile masaüstüne kayıt edin.bu dosyayı maillinize ekleyin gönderin.yada msnden dosya olarak o masaüstündeki dosyayı gönderin...kayıt ederken accuratenin kendi formatı olan nks yi seçerseniz açacak olan kişin de elinde...
1).dikiş adımlarını görme imkanımız program içinde vardır..bunun iki yöntemi var.
p ye 2 kere basın gerçeksi görünüm kapalı olsun..batışları nokta halinde gösterecektir.iki batış arasını cetvelle ölçün sol altta ölçüm sonucu görünecektir.
2.yöntem x e basın ve sağ ok tuşuna basın adımalrı tek...
desen dışardan gelmişse yani ref li değilse sıklık adım boyu gibi şeyleri değiştiremezsiniz..sadece kendi yaptığınız desenin paraemetrelerini değiştirebilirisiniz.
her iki sıklık değişim yeri de aynı işlemi görür.
umarım yardımım olmuştur.
Saygılar.
benim Accurate hakkında bir sorum olacak..programı kendi kendime öğrendiğim için eos kadar iyi değilim ve bilmek isteğim bir şey var.
otomatik bir yazı yazdığımı düşünelim..fontunu boyutunu sıklığını ayaladım..daha sonra bunların parametrelerini değiştirmek istediğimde yazdığım yazının hepsini...
program bilmek mesele değil.önemli olan nakışı bilmek...nakışı biliyorsan en kötü ihtimalle programı kurcalaya kurcalaya öğrenirsin..ben eos için kursa gittim ama bugünkü aklım olsa gitmezdim.kursa öğrenmediğim bir çok şeyi nakış piyasasında geçirdiğim yıllar içinde öğrendim..
ve hala öğrenmeye...
@torukojin
merhaba.
çok sık siteye giremiyorum bu aralar..ama yakın zamanda daha çok burda bulunucam sanırım..umarım sorunuzun cevabı için geç kalmış sayılmam.
1. sorunuzu tam olarak anlamadım.renkleri değiştirmek derken ekranda görünen renkleri mi değiştirmek istiyorsunuz..yoksa renk...
Eos 3 çıktıktan ve eos2 nin taklitleri çoğaldıktan sonra firma eos 2 için kurs vermemeye baladı.eğer kurs alacaksan sana eos 3 ün kursunu veriyorlar.eos 2 için desteği kestiler.
Takıldığınız yerlere burdan yardımcı olabiliriz belki.sorularınızı belirtin.
selam
Öncelikle hoşgeldiniz.
Programın türkiye dağıtıcısı Best firmasıdır. bu program için kurs veriyor fakat programı lisanslı alanlara eğitim verdiklerini bireysel eğitim vermediklerini biliyorum.ama yine de firmayla görüşmeniz sağlıklı olur.Yerleri istanbul merterde.
İnternet sitelerinden...
kordinatlarını düzenlemeye girdiğinde atlamaya yakın yerleri birleştirmeye çalış.ama en kesin çözüm o bölümü elle yapman.10 rakamı dal için fazla gelmiş.otomatik dallar kullandığında bunun sayısını az tutman verimli olmanı sağlar.ben fazla dal kullanman genelde kontürlerle yürür sargıların...
10 rakamı fazla gelmiş yakın sandığı yerlerden geçiş yapmıştır bunun için ya geçişlerdeki yerleri biraz çekiştir olmazsa birleşim sayısını azalt.yada manuel yap
Saygılar.
Sinirlenmiyorum arkadaşım ama belirtmek istediğini anlayamadım.
Burada paylaşım ve bilgi alışverişi için bulunuyoruz.Kimsenin kimseye br üstünlüğü söz konusu değil.
Yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.