Arama sonuçları

1. Gökçe Coşkun

accurate?

rica ederim..umarım faydası olmuştur...dışarıya desen ver şeklinde istediğiniz formatta desen kaydedebilirsiniz.makina göndermek için ise alan kişinin deseni açıp diskete yazdırması yeterli.
  2. Gökçe Coşkun

accurate?

merhaba. içinde bulunduğunuz deseni dosya menüsünden dışarıya desen ver seçeneği ile masaüstüne kayıt edin.bu dosyayı maillinize ekleyin gönderin.yada msnden dosya olarak o masaüstündeki dosyayı gönderin...kayıt ederken accuratenin kendi formatı olan nks yi seçerseniz açacak olan kişin de elinde...
  3. Gökçe Coşkun

Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

kullandığınız pc laptop mu...disket sürücünüz harici mi...eğer böyleyse zsk inç disketleri okuyamazsınız..ama bunun eosla bir ilgisi yoktur...disket sürücünüzün inçiyle ilgilidir...masa üstü pclerin disket sürücüleri hertürlü disketi okur yada hertürlü format yapar..eğer yapmıyorsa disket...
  4. Gökçe Coşkun

o zaten özellikle kontür için verilmiş bir fonttur..sargı için başka fontlar mevcuttur.
  5. Gökçe Coşkun

1).dikiş adımlarını görme imkanımız program içinde vardır..bunun iki yöntemi var. p ye 2 kere basın gerçeksi görünüm kapalı olsun..batışları nokta halinde gösterecektir.iki batış arasını cetvelle ölçün sol altta ölçüm sonucu görünecektir. 2.yöntem x e basın ve sağ ok tuşuna basın adımalrı tek...
  6. Gökçe Coşkun

desen dışardan gelmişse yani ref li değilse sıklık adım boyu gibi şeyleri değiştiremezsiniz..sadece kendi yaptığınız desenin paraemetrelerini değiştirebilirisiniz. her iki sıklık değişim yeri de aynı işlemi görür. umarım yardımım olmuştur. Saygılar.
  7. Gökçe Coşkun

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

teşekkür ederim. Saygılar.
  8. Gökçe Coşkun

benim Accurate hakkında bir sorum olacak..programı kendi kendime öğrendiğim için eos kadar iyi değilim ve bilmek isteğim bir şey var. otomatik bir yazı yazdığımı düşünelim..fontunu boyutunu sıklığını ayaladım..daha sonra bunların parametrelerini değiştirmek istediğimde yazdığım yazının hepsini...
  9. Gökçe Coşkun

kurs almadan desen yapma

program bilmek mesele değil.önemli olan nakışı bilmek...nakışı biliyorsan en kötü ihtimalle programı kurcalaya kurcalaya öğrenirsin..ben eos için kursa gittim ama bugünkü aklım olsa gitmezdim.kursa öğrenmediğim bir çok şeyi nakış piyasasında geçirdiğim yıllar içinde öğrendim.. ve hala öğrenmeye...
  10. Gökçe Coşkun

Eos Compucon Program Menüleri Açıklamaları

@torukojin elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım.
  11. Gökçe Coşkun

@torukojin merhaba. çok sık siteye giremiyorum bu aralar..ama yakın zamanda daha çok burda bulunucam sanırım..umarım sorunuzun cevabı için geç kalmış sayılmam. 1. sorunuzu tam olarak anlamadım.renkleri değiştirmek derken ekranda görünen renkleri mi değiştirmek istiyorsunuz..yoksa renk...
  12. Gökçe Coşkun

eos programlarını nerden temin edebilirm

Arkadaşalr bahsettiğiniz program 5000 dolarlık programdır.bu site aracılığı ile alışveriş yapılması suçtur.lütfen bu konuda hassasiyet gösteriniz.
  13. Gökçe Coşkun

Eos 3 çıktıktan ve eos2 nin taklitleri çoğaldıktan sonra firma eos 2 için kurs vermemeye baladı.eğer kurs alacaksan sana eos 3 ün kursunu veriyorlar.eos 2 için desteği kestiler. Takıldığınız yerlere burdan yardımcı olabiliriz belki.sorularınızı belirtin.
  14. Gökçe Coşkun

İğne Ardılı Sargı Yapmak

faydalı pratik bilgi için teşekkürler.Bu tip pratik bilgiler desenlerde ekstra hız kazanmamızı sağlıyor. Saygılar.
  15. Gökçe Coşkun

selam Öncelikle hoşgeldiniz. Programın türkiye dağıtıcısı Best firmasıdır. bu program için kurs veriyor fakat programı lisanslı alanlara eğitim verdiklerini bireysel eğitim vermediklerini biliyorum.ama yine de firmayla görüşmeniz sağlıklı olur.Yerleri istanbul merterde. İnternet sitelerinden...
  16. Gökçe Coşkun

uygulamalar

kordinatlarını düzenlemeye girdiğinde atlamaya yakın yerleri birleştirmeye çalış.ama en kesin çözüm o bölümü elle yapman.10 rakamı dal için fazla gelmiş.otomatik dallar kullandığında bunun sayısını az tutman verimli olmanı sağlar.ben fazla dal kullanman genelde kontürlerle yürür sargıların...
  17. Gökçe Coşkun

uygulamalar

10 rakamı fazla gelmiş yakın sandığı yerlerden geçiş yapmıştır bunun için ya geçişlerdeki yerleri biraz çekiştir olmazsa birleşim sayısını azalt.yada manuel yap Saygılar.
  18. Gökçe Coşkun

uygulamalar

takıldığınız konulara bu sitede cevap bualacağınızdan emin olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken FORUMA yazmak. Kolay gelsin Saygılar.
  19. Gökçe Coşkun

Program menülerine ekleme yapılmıştır. Araya çok mesaj girdiği için ekleme kolay ulaşılabilir olması için ilk mesaja yapılmıştır. Bilginize Saygılar.
  20. Gökçe Coşkun

uygulamalar

Sinirlenmiyorum arkadaşım ama belirtmek istediğini anlayamadım. Burada paylaşım ve bilgi alışverişi için bulunuyoruz.Kimsenin kimseye br üstünlüğü söz konusu değil. Yardımcı olmaya çalışıyorum.
Yukarı Alt