Arama sonuçları

1. Ndesign

Cepli Dosya Çalışmam

Çalışma hoş olmuş... Küpün her tarafınada yaşam alanı resimleri ekleyebilirdin ? bence...
  2. Ndesign

Sayfa boyutları yardım

en fazla tercih edilen boyut cevabı sorunun içinde :)
  3. Ndesign

En Son Hangi Filmi Seyrettiniz ?

36. bölüm pepe nin Hüdaydası :D Koruyucu - 2012- Jason Statham
  4. Ndesign

3d karakalem çalışmam

Good.. Çalışma sağlam olmuş ellerine sağlık ...
  5. Ndesign

istediğin brush ı nasıl kullanırsın resimli anlatım

@PanterA Biraz geç bir cevap oldu ama soldaki renk seçeneğiniz ne ise o renkte brush baskı yapar iyi çalışmalar...
  6. Ndesign

Sapka moda

Güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık
  7. Ndesign

Sohbet etmeyi sevenler, lütfen bakarmısınız?

Yelkenli gemi muhabbet treni Veya keyfi sohbet :) isim babası isem haberim olsun :)
  8. Ndesign

Açık Lise DVD Seti Kutu Çalışması

@Mehmet ÖZDEMİR :rolleyes:
  9. Ndesign

Canvas size ayarı çok zor oluyor manuel kesim yok mu?

C harfine basmayı denediniz mi? :) C ye basıp istediğin ölçüye getirip kırpma işlemini gerçekleştirmek sadece enter tuşuna basmanız yeterli olucaktır.
  10. Ndesign

burç inşaat katalog çalışması

Güzel çalışma içi gibi kapak çalışmasıda hareketli olabilirdi... iyi çalışmalar http://goqr.me/ bu site o işlem için daha kapsamlı gibi :)
  11. Ndesign

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Mexican Ratatouille 4,2 Bu yemeği fotoğrafındaki gibi yapabilecek profesyonellikte olmayı çok isterdim. Biz nacizane metal silindir kalıpla şekil verebiliyoruz. Dilerseniz içine patlıcan da katabilirsiniz. Meksika México Hazırlık Süresi 30 Dakika Pişirme Süresi...
  12. Ndesign

Pilates Görselleri...

@grapiksel O onbin adım değilmiydi :)
  13. Ndesign

Solid State Disk(SSD) Nedir? Nasıl Çalışır?

7 yaşındaki Casper dizüstü bilgisayarım günümüz teknoloji ile üretilen laptop lara taş çıkarır oldu sadece 400 tl ile 1500-2000 tl lik laptop ihtiyacımı en az 2 yıl erteledim :) ve sadece uzun süredir kullanmadığım dvd sürücümü çıkarıp yerine taktığım ssd kart ile gerçekleştirilmiş bir işlem...
  14. Ndesign

Pilates Görselleri...

Paylaşım için Teşekkürler... @grapiksel Bize heryer Spor salonu...Sen yeterki istee...
  15. Ndesign

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

:D
  16. Ndesign

Fireworks'te sayfayı ortaya taşıma

Sayfayı tablo ilemi yoksa css ile mi yaptın ? css ile yaptıysan body etiketine center eklemen lazım ? kodları görsek daha net cevap verebiliriz ?
  17. Ndesign

Grafikerler.org'u destekleyen üyelerimizin web siteleri

Konu güzel fakat amacı ile çelişir duruma gelmiş, burada reklamı yapılacak üyenin en az 300-500 veya katları mesaja sahip olması gerekir veya paylaşım yapmış olması gerekir ayrıca üye siteleri diye bir bölüm olur üye orada dilediğince reklam yapar fakat dediğim gibi bir sınır olur sınırın...
Yukarı Alt