Arama sonuçları

1. Ndesign

Yeni Kurumsal Kimlik Sunum Şablonu Çalışmam

Güzel bir çalışma olmuş, c4d ile başarılı bir sunum gerçekleştirmişsin yanlız çok fazla obje var sanki csler mesela biraz daha sadeleştirirsen, ve yerdeki yansımaları azaltsan daha mı iyi durur acaba :) iyi çalışmalar...
  2. Ndesign

İç Mekan Fotoğrafları

Emeğine sağlık, Paylaşım için teşekkürler...
  3. Ndesign

Oyuncak Tren

@Murat Güler Sırf mutlu ol diye beğeniyor değiliz heralde,çalışma ortada yanlız kapı ve pencere dahil bulunduğu mavi alan trenden bağımsız gibi üretici firma oralara vernik atmayı unutmuş :) başarılar ...
  4. Ndesign

Kelimeleri doğru bir şekilde birleştir

Merhaba arkadaşlar aşağıda görmüş olduğunuz kelimelerden bir çok olumlu cümle kurmanız mümkün, yanlız amaç resmin hazırlanmasında kullanılan cümleyi yakalamak bakalım kim birleştirecek herkesin 1 hakkı var cevap yazanlar bir daha cevaplamasın lütfen.
  5. Ndesign

Koreli Ressam Kim Sung Jin

Yiğidi öldür ama hakkını ver :clap2::clap2:
  6. Ndesign

Çocukluğumuzdaki Hikaye ile çelişkiye düştüm ?

IMDB Puanı 6.6/10 Yapım:2012 - ABD, Tür:Aksiyon, Macera, Süre:127 dakika Yönetmen:Rupert Sanders, Oyuncular:Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Ian McShane, Sam Claflin, Nick Frost, Toby Jones, Vincent Regan, Bob Hoskins, Lily Cole, Ray Winstone, Dave Legeno, Eddie...
  7. Ndesign

Yeni motion graphic filmimiz

Tebrik ederim güzel çalışma...
  8. Ndesign

2. tablet çalışmam bu tablet işi bağılılık yaptı :)

@Murat VARDAR :s8::s8::s8:
  9. Ndesign

indesign da swf flippage hazırlamak

Buna benzer bir ders hazırlamayı planlamıyor değilim :) biri mic hediye ederse :)
  10. Ndesign

Herkese Selamlar.

Aramıza hoşgeldin kardeş, öğrenmeye aç her beyin için yerimiz vardır, iyi forumlar site içerisindeki konular yardımcı olucaktır. Forum kurallarınıda okuyalım bu arada :)
  11. Ndesign

Kartvizit sunum çalışması ve şablon -video anlatım-

@kenas Rica ederim, Faydalı olmak paylaşmak güzeldir, bunları 1 adım öteye taşıyıp tasarım ve grafiker kelimelerine layık olabiliyorsak ne mutlu bize :) Yorum için teşekkürler...
  12. Ndesign

Artıpiyer :)

@Mehmet ÖZDEMİR Çok haklısınız ömrümün geri kalanında tasarım incelersem bile her zaman daha iyisi var, öğrenecek çok şey var, kendi penceremden başarılı görüyorum patrona beğendirdim en azından, yorum için teşekkürler dikkate alıcağım Mehmet hocam @zynp Yorum için teşekkür ederim...
  13. Ndesign

Fazla Yeni Bu Arkadaşınıza Yardım Edebilecek Var mı?

video ders hazır bu sadece yöntemlerden bir tanesi, ama eğer program bilgin yoksa işe yaramaz Photoshop bilgin varsa izle sessiz sinema :)
  14. Ndesign

Kafandaki olayı anlamış değilim bir tasarım yapmayı planlıyorsun birinin alfabeyi öğretmesini bekliyorsun, madem büyük bir hevesle başlamayı planlıyorsun ozaman, Dersler için - Tıkla Çeşitli tasarımları incelemek içinde - Tıkla iyi çalışmalar...
  15. Ndesign

Artıpiyer :)

Video anlatım eklenmiştir tıklayınız
  16. Ndesign

birde kendi yaptığın logoyu koysaydın kıyaslama yapardık ?
  17. Ndesign

Bu tarz sunumları nasıl hazırlayabiliriz?

Konu ile ilgili video anlatımı yapıldı Kartvizit olarak umarım faydalı olur, :) konu linki tıkla
  18. Ndesign

Kartvizit sunum çalışması ve şablon -video anlatım-

Merhaba arkadaşlar bu konuda bir çok arkadaşın sıkıntı çektiğini görünce elimizden geldiğince bir video hazırladım, hatamız olduysa affola- şimdiden kolay gelsin. Şunuda belirtmek isterim Kartviziti gösteren belki sunum dur ama daha önemlisi çalışmanın kendisidir. Çalışma dosyası...
  19. Ndesign

Vektörel Sonbahar...

paylaşım için teşekkürler...
Yukarı Alt