Arama sonuçları

1. varezci

Stil Grup Web Template

sade ve göze hitap eden bir tasarım olmuş fakat merak ettiğim bir nokta var. Sitenin kodlaması hangi dilde olacak?
  2. varezci

Html-Css Haber Siteleri Manşet Bölümü Hazırlama // videolu ders -- Caps

@Samet Mütevellioğlu yorum için teşekkürler fakat derslerin devamı eklemek isterimde kimseden olumlu yada olumsuz bir tepki alamadığımdan devamını eklemedim :)
  3. varezci

varezci style - japanese girl

Açıklayıcı anlatımınız ve yardımınız için teşekkürler erkan abim :) çok işime yarayacağına eminim tekrardan teşekkürler :)
  4. varezci

Hayki - Tandem Rap Konseri Afişi

tasarım olarak hoş bir tasarım olmuş fakat daha görüntüyü açtığım gibi gözüme tek bir yer çarptı o da S harfinin alt bölümündeki uzayan çizgi onu extradan çizdiğini düşünüyorum fakat orda bir kayma söz konusu. Bence düzeltilmesi gereken bir bölüm orası. Aynı sorun "N, Tandem'in M" harfinde de...
  5. varezci

@Hakan Dağdeviren motiflerin bir bölümü brush bir bölümü çizimdir.Dediğiniz gibi bir wallpaper çalışmam. Ama 7 saat konusunda şöyle bir durum var daha önce hiç bir fotoğrafta saç temizleme ile uğraşmışlığım yok ve dediğiniz gibi sanırım yanlış bir yöntem kullanıyorum bu konuda sonuçta...
  6. varezci

@Hackerminator bu mankenin bile saçlarını temizlemek 7 saatimi aldı bir sarışın manken seçsem demek ki 7 yıl sonra biter :D
  7. varezci

biraz can sıkıntısına biraz da ilk tam anlamıyla saç temizleme işlemim için yaptım bu tasarımı beğenmeniz dileğiyle iyi seyirler diliyorum :) mankenin kesimi konusunda karşılaştırma yapmak isteyen arkadaşlar olursa mankenin orjinal fotoğrafını upload edebilirim
  8. varezci

Caprizen Bayan Parfüm Tanıtım

tasarım ve uygulamalar gayet başarılı fakat benim kafama tek bir yer takıldı. Tasarımdaki bayanın özellikle gölgelendirmesine baktım fakat ayakkabı mıdır çizme midir tam anlamadım ama neyse işte ayakkabılarının altında bence gölgelendirme olmalıydı gerisi çok başarılı. Emeğine, ellerine sağlık...
  9. varezci

Dekoratif saatler-2

2. olan güzel bir seçim olmuş ama bana göre 5. çalışmanızda çok hoş renklendirildiği taktirde de daha da hoş olacağına inanıyorum :)
  10. varezci

Dekoratif saatler-2

gene birbirinden başarılı çalışmalar çıkartmışsınız özlem hanım ama daha önce yayınladığınız saatlerinize yaptığım yorumu yineliyorum.Saatlerde birde akrep ve yelkovan kullanarak ekleyebilirmisiniz birde öyle nasıl durduğuna bakabilelim ve değişik akrep ve yelkovan şekilleri çıkacağına eminim :)...
  11. varezci

Bistro Web Tasarım Eskizim

tasarım olarak güzel fakat boyutlandırma olarak bana biraz küçük geldi.Copyright bölümü biraz daha küçük olabilirdi yüksekliği bakımından sayfaya büyük kalmış.Menübardaki yazılarda 1 yada 2 pixel daha büyük olabilirmiş ilk bakışta rahat okunması açısından
  12. varezci

Seçme : Styles

bir çoğunun linkleri ölmüş vaziyette. Rica etsem değiştirmeniz mümkün mü?Çünkü bir çoğu aşırı uzun zamandır aradığım özelliklerde stiller
  13. varezci

Dekoratif Saatler

@Serkan Baysal Bu düşünceye bende katılıyorum fakat birinci saat tasarımınız göze hoş görünüyor akrep ve yelkovanıda uygun bir şekille eklendiğinde tam bir saat olarak hoş bir tasarım olacağına eminim
  14. varezci

Apple iPod nano vol.1 varezci style

Aslında ilk değil fakat ilk defa elimdeki bir cisime bakarak photoshopta biz çizim yaptım. Gecenin bir saati yapacak birşey bulamadım.2 saatte bitirdiğim bir çalışma. :)Beğeneceğinizi umarak fotoğrafı ekliyorum büyüterek bakıldığında daha iyi gözükecektir.İyi seyirler:
  15. varezci

Fon resmi ve ölçeklenebilirlik hakkında !?

Yapmak istediğin şeyin bir demo sitesi veya screenslotu varsa eklersen yardımcı olabilirim
  16. varezci

Html-Css Haber Siteleri Manşet Bölümü Hazırlama // videolu ders -- Caps

Öncelikle merhaba arkadaşlar.Bu benim kendi hazırladığım derslerden birincisidir. Bu dersimde sizlere haber sitelerinde karşılaştığınız manşet bölümünün hazırlanışını göstereceğim video sesli anlatımımdır.Anlatım aşırı açıklayıcıdır.Umarım işinizi görür. Dosya uzantısı: .avi Dosya boyutu: 83.3...
  17. varezci

Browsere göre boyut değiştirme

@erdemcagla erdemcagla'nın dediği gibi width ve heigth değerlerini 100% yazarak her boyuta uyum sağlatabilirsin.Tabi bunu yaptıktan sonra belki ortalama sorunun olabilir.Onun içinde table tagı içindeki tr veya td satırlarından herhangi birisine align="center" yazarak bu sorunuda çözersin.Ayrıca...
  18. varezci

resimdeki efekti nasıl yaparım?

İnternette aratıp bulabileceğin su şekilleriyle böyle bir efekt vermen mümkün bunlarda biraz filter da uygulanmış ama kes yapış yöntemiyle bunu yapabilirsin
  19. varezci

arkadaşlar bu efekti ders olarak anlatacak biri ?

1. Resimdeki çizgileri pen tooldan çizip üstüne stroke path ayarlarından brush tool uygulayabilirsin. Sonrası çizgilere vereceğin layer style ına kalıyor.Sitede pen tool ile bu tarz çizimlerin bulunduğu dersler mevcut az bir araştırmayla bulabilirsin.
  20. varezci

Dreamweaver - Yatay Cetvel Ekleme

Konu başlığının düzeltilmesi gerekir çünkü Horizontol Rule den eklenen şeride yatay çizgi değil yatay cetvel denir. ikisi arasında çok fark var
Yukarı Alt