Arama sonuçları

1. Ndesign

Alpay Kurumsal / Bilal Erçek

@bilalercek @Azzam Bak ne güzel söylemiş şair Takdir Firma nın. çalışman gayet başarılı başarılarının devamını diliyorum...
  2. Ndesign

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER (2)

bence ilkinden güzel ellerine sağlık :P
  3. Ndesign

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER

bende az beğendim :D çalışma güzel ve sade olmuş ellerine sağlık yalnız bir gelenek olsa gerek kartvizit teki adres şablonu antetli kağıt ta ve zarf tada aynı bana ters açıkcası
  4. Ndesign

Tuttu tutmadı oyunu

yooo herşey tıkırında desem de inanma alttaki desinatör
  5. Ndesign

Var mısın? Yok musun?

tabiki bu dansı bana lütfedermisiniz :) altta ki orduya gidiyorum benimle gelmeye varmısın yokmusun.. ? dip not 10 günşüğüne
  6. Ndesign

Oyun: Onu Boşverde

onu boşver de salı günü ordu ya gidiyorum :P
  7. Ndesign

en son işinizden neden ayrıldınız?

Patronun kızı nı kesiyodum o yüzden ayırdılar :P en son işim tekstil idi yaklaşık5 yıl önce tekstil sektörü malumunuz titanik misali aldı başını gitti büyük firmalar baktı çin liler karın tokluğuna işçilik yapıyor onlar gidip çin de imalathaneler açınca ben ve benim gibi 1000 lercesi işi...
  8. Ndesign

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

ismini sevmeyenin bir daha dünyaya gelmesine gerek yok mahkeme kararı ile değiştirsin :D
  9. Ndesign

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

@Burak Tunahan Yılın 60 günü ikamet adresi istanbul geri kalan 300 küsür günü kalan 80 vilayette :D sadece bu yıl Trabzon 3, Rize 1, Ordu 3, Samsun 1, Sinop 1, Malatya 2, Kayseri 1, Konya 1, İzmir 1, Ankara 3, Eskişehir 3, Kocaeli 2, Sakarya 1, Yalova 2, Bursa 4, Kırklareli 2, Tekirdağ 2, ve...
  10. Ndesign

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

@Cemal Canlı "" iyi bayramlar...
  11. Ndesign

Edicafe Logo çalışmalarım

7 de ısrar ediyoom
  12. Ndesign

2011 yılı takvimine ihtiyacım var lütfen yardım ediniz

Photoshop bilgisine sahipseniz eğer takviminizi sadece 5 dakikada oluşturabilirsiniz...ben photoshop bilseydim yapıp verirdim ;)
  13. Ndesign

2010 Takvim Çalışmam

baya güzel olmuş ellerine sağlık yalnız masaüztü resmi boyutlandırsaydın daha da kullanışlı olabilirdi :)
  14. Ndesign

Bu Resmi Nasıl Yapabilirim

imageready de yapılamayacağından kurmadım cümlemi sadece photoshop un yeni sürümlerinde imageready yok artık photoshop imageready farklı değilde tek programda birleşmiş durumda
  15. Ndesign

Bu Resmi Nasıl Yapabilirim

:D İmageready mi kaldı ?
  16. Ndesign

YENİ!Tasarla Çiz Tanıt 2.Jenerasyon Nokia Xpress Music Eğitim Seti ÇIKTI!

ilgi çeken eğitim setleri ne hız kesmeden devam eden tasarım ı paylaşarak zenginleşeceğine inanan arkadaşlara tşklerimi sunuyorum en kısa zaman da izleyip değerlendirmede bulunacağım ;) emeği geçen herkese tşk ler bu bir haktır haklarını helal etsinler
  17. Ndesign

# LaLL Bölümü.. (:

ilginç bir tutum sergiliyorsunuz çalışmalarınızda çalışmalarınız güzel fakat üstat Lee ninde (Hasan Güner) belirttiği gibi imza notunuzu yarı yarıya kırıyor designedby ı gereksiz buluyor ve imzanızdaki fontu biraz daha karizmatik bir font seçerek bold kullanmadan atabilirsiniz çalışmalarınızda...
  18. Ndesign

# Merhabalar.. (:

seni aramızda görmek güzel LaLL hoşgeldin
  19. Ndesign

satılık daire

merhaba arkadaşlar iş güç koşturuyoruz o yüzden fazla giremiyorum net e en son referansımız olan tema park evlerinde satılık dairemiz var bilginize ilan- http://www.sahibinden.com/kuzey_atasehirde_3_1_146_m2_sahibinden_satilik_luks_daire-22WQQaXQQ18423444WQQpXQQdisplayitem proje-...
Yukarı Alt