Arama sonuçları

1. Ndesign

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/3

bencede gayet güzel bir çalışma başarılar...
  2. Ndesign

İzmir'im Manipulation ..

sanırım bir nokta da hak veremiyorum konuyla alakalı tam 50 bin üye var haberin yok. yanılıyormuyum ama şahsi bir tartışman varsa onunda yeri burası değil diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
  3. Ndesign

hasan güner | özkan atik (part 1)

Hasan cım :) çalışma güzel 2 side başarılar diliyorum
  4. Ndesign

İzmir'im Manipulation ..

@vulturemess 1. Sözlerine dikkat et burda sözünün geçmesi için her hangi bir gömler giymene gerek yok doğru ve düzgün ol yeter 2. Şu lik i versen desen bu dersten yola çıkılarak yapılmış bir çalışma o zaman kimse burada boşuna tartışmaz çalışmaya öneri veya eleştirisini yapar .
  5. Ndesign

Süper manzaralar

doğru söze can kurban hakikaten süper manzaralar paylamınız için teşekkürler...
  6. Ndesign

GünaydınLar HoşçakaLLar

3 gündür kimse kimseye Günaydın demiyor :S Günaydın Grafikerler.org ailesi ...
  7. Ndesign

Geyik Muhabbeti

patenti ni bursa almış :)
  8. Ndesign

Geyik Muhabbeti

Türk malı herkes onukullanmalı ... :) ama sen alıntı yapmışsın isviçreliden :) anladın sen onu
  9. Ndesign

Geyik Muhabbeti

bende sizi arıyorum lak lak için :)
  10. Ndesign

Geyik Muhabbeti

ekip burdaymış yaaa burada ki arkadaşlar işigücü olan kişilerden oluştuğu için biraz erkenci :)
  11. Ndesign

Geyik Muhabbeti

kimler akşamcı bakalım :D nasılsınız online üyeler...
  12. Ndesign

osmanlı hat sanatı fontlarına ihtiyacım var

işine yaramıştır umarım ?
  13. Ndesign

3.Yıl Yeni İntro

abi olmazki hani nerde başrol oyuncusu :) güzel olmuş ellerinize sağlık...
  14. Ndesign

T-Shirt yarışması/Fairytale

çalışmalar baya güzel olmuş hatta 2. çalışmayı tshirt üme baskı yapabilirim :) sanırım geç kalınmış bir çalışma ?
  15. Ndesign

Yüksek Çözünürlüklü Lale Fotoğrafları

paylaşımın için teşekkürler :)
  16. Ndesign

Merhaba site ahalisi:))

aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar iyi paylaşımlar kalıcı olmanız dileğiyle ben de nerden tanıdığımı çıkarmaya çalışıyorum ?
  17. Ndesign

2 Çalışmadan Hangisi ?

@watchful bende 1. çalışmaya oy veriyorum Murat arkadaşımada katılıyorum.
  18. Ndesign

A'dan Z'ye Photoshop CS4 Eğitim Seti

Paylaşım için teşekkürler Buse
  19. Ndesign

Emine Şahin / Özkan Atik

evet çalışma güzel dahada güzel olabilir üzerinde çalışılırsa başarılar diliyorum... diğer çalışmalara baktımda hepsi logo üzerine yoğunlaşıyor istenilen bir kurumsal kimlik çalışması emine hanımın da yaptığı gibi sanırım bir yanlış anlama söz konusu ?
  20. Ndesign

Geyik Muhabbeti

sağol sen naılsın buralarda bürokrasi biraz ağır işliyor hızlanması dileğiyle :)
Yukarı Alt