Sevmediğimiz yanlarımızı saysak daha dürüst cevaplar çıkar sanırım sonuçta İnsanevladıyız,
Şimdi olumlu bir yanımı burda dillendirirsem, diğer olumlu yanımın kalbi kalır en iyisi kimsenin kalbi kalmasın, olumlu bir yanım yok ...:)
Güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık kardeş, bende Hanfendiler gibi yıldıza takılmak isterdim :) o yıldız yerine aynı objeyi küçültüp içerisine koyabilirsin bence :) iyi çalışmalar...
Merhaba Kardeşim şunu belirteyim tasarım konusunda hangi aşamada olduğunu bilmediğim için canın sıkıldığında, çıkarman gereken işleride tahmin edemiyorum, şunu söyleyebilirimki çok çalışman lazım çok :) daha iyi işler çıkarman dileğiyle :)
Nacizane fikrimi dile getirsin harfler... 3 çalışmadada font olmamış her ne kadar firma ismi sıradışı olsada Mimarlık ofisi ağırlığı olan bir iş dalı olduğu için daha karekteri düzgün fontlar ile çalışmanı önerebilirim 1-3 logo üzerinde çalışabilirsin kanaatimce...başarılar...
Site ile uyumlu olmasını istiyor isen sitenin ana renklerine uygun renkler ile bir dene derim sana, yoksa çirkin ördek yavrusu gibi logo orda kalakalır MaazAllah :) iyi çalışmalar...
Konu uzamışta uzamış, Türkçe ye tam manası ile hakim olamasakta hiçbirimiz kelimeleri eksik harf kullanmadan yazmaya özen gösterelim, sonuçta önemli olan niyettir Ali kardeşiminde kötü bir niyeti olduğunu aklımdan geçirmiyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim ve yeni çalışmalarınıda bekliyoruz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.