@kriptonik
Öncelikle şunun altını çizmeliyim.Ben Illustratör değilim.Grafikerim.Bu tip çizimleri yapma amacım CorelDraw programına hakimiyet sınırlarımı zorlamaktır.İllustrasyona karşı özel bir merakım yok.Bu sebeple herhangi bir plan yapmıyorum.
İlham konusuna gelince bu herkeste aynı...
@kriptonik
Dediğim gibi herhangi bir plan yapmıyorum veya karalama yaparken karar vermiyorum.O an aklıma ne geldiyse içimden ne çizmek geldiyse onu çizmeye çalışıyorum.
Dilek hanım!
Yorumunuzda haklısınız.Zaten eksik taraflarının çok olduğu her haliyle belli.Evet çalışmayı bu haliyle...
Fatih bey.Genel olarak çalışmanız benim hoşuma gitti.Ancak takıldığım bir yer var.Özellikle araba resmi kenarlara çok yakın.Baskıdan sonra kesildiğini varsayarsak aracın teker ve bagajının bir kısmının gitme ihtimali yüksek.
@kriptonik
1.Akşam eve gelmedim.Çünkü ben zaten evde freelance çalışıyorum.
2.Neden mi elma? bu elma veya başka bir şey de olabilirdi.O an aklıma elma geldi.
3.Ben prensip olarak ticari işlerimi bu ve benzeri forumlarda paylaşmama kararı aldığım için sadece çizim veya tasarım zevkimi gidermek...
Evet haklısınız Hakan Bey.Aslına bakarsanız biraz daha derli toplu olabilirdi.Ancak günün yorgunluğundan olsa gerek fazla özen gösteremedim.Bu işi yapmak 15 dakikamı aldı.
@hasari
Yorumunuz için teşekkürler.Unutmamak gerekir ki hiç kimse bu işi ana karnında öğrenmiyor.Elbet sizde birgün bu tür çizimleri yapacak seviyeye geleceksiniz.O zaman da aaa bu kadar kolaymıymış diyeceksiniz.Azimle çalışmanız halinde rahatlıkla yapabileceğinize inanıyorum.
Tüm yorum yazan...
Ben bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum.Yuvarlak veya bombeli alanlarda çalışırken kullanabiliyorsanız mesh aracını, kullanmakta zorlanıyorsanız transparan geçiş efektleri ile daha gerçekçi görünüm verebilirsiniz.Bazı detayları da unutmamak lazım.Örneğin sizin çalışmanızda kapak gövde ile...
İmkansız hiçbir şey yoktur.Sadece zor vardır.Ben başladım bile iddia etmiyorum.Ancak becerebilirsem çizmeyi sizinle paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağım.
Ankara da çalışmak üzere Grafiker olarak iş arıyorum.
CorelDraw ve Photoshop 'u iyi seviye de kullanıyorum.
Daha önce yapmış olduğum bazı çalışmalara buradan ulaşabilirsiniz.
fiyat etiketlerindeki kıvrımlara dikkat..resim orjinal boyutlara geldiğinde daha net görünüyor.gri zemin biraz aşağıya kaymış.üst tarafta dairenin kırpılan yerleri sırıtıyor
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.