Arama sonuçları

1. husnuatik

Film Afişi Çalışmalarımız

@grafikeriso @Erkin KARATAŞ tşk ederim arkadşlar o çok değerli yorlarınız için..
  2. husnuatik

@Erman Masacı saolasın dostumm :D
  3. husnuatik

ya görüşler farklı farklı :) inanın bi istatistik yapsam hangileri iyi diye hepsi oranlı oylar alır. bulunduğum ilde de afiş olarak markete astık ve görüşler hep orantılı... o yüzden biz yapmaya devam edicez aklımızda ki en keskin fikirlerle... :) tşk yorumlarınız için tekrar tekrar...
  4. husnuatik

@Fatih Coşkun tşk yorum için ama o keleş değil Dragunov (yani kanas), gerçeği ile orjinal boyutta oyuncak bi silah yani boyutu biz ayarlamadık... saygılar...
  5. husnuatik

tşk dostumm :D
  6. husnuatik

tşk ederim arkadaşlar... :)
  7. husnuatik

@Hakan KALMIŞ Kontrast ayarlamaktan canım cıktı ama en iyisi bu oldu. yine de benm takıldığım noktayı gödüğün için tşk ederim :) tabancalar oyuncak :D @Süleyman Köklü mermi kovanı onlar ve gölgeleri var. gölgeleri büyük baskıda çok hoş duruyor. resim küçük o yüzden burda kötü görünüyor :)...
  8. husnuatik

Arkadaşlar 2 adet film afişi tasarladık kendi resimlerimiz ve kendi düşüncelerimizle. Herşeyin sıfırdan bize ait olduğunu belirterek sizlerin beğenisine sunuyorum. Şimdiden o değerli yorumlarınız için tşk ederim... Bu da 2. ; Bu da 3. ; Not; 'Tamamı bizim çalışmalarımız' yazdım...
  9. husnuatik

Kendi imaj çalışmam :D

@Arzu Uluırmak İşte bu yüzden her türlü eleştiriye açığım ister yerden yere vurun ister 'hiç bişeye benzememiş' deyin benim amacım bunlardan ders alarak en iyiye ulaşmak... yorumlarınız için gerçekten çok tşk ederim. DVD kapaklarımıza da yorumlarınızı bekliyorumm...
  10. husnuatik

DVD Kapak Tasarımlarımız....

Arkadaşlar burada da kendi DVD kapaklarımızı hazırladık. Eksiklerimizi belirtmeniz için sizlerin beğenisine sunuyorum... Şimdiden o değerli yorumlarınız için tşk ederim... Bu ilk çalışmamız; Bu ikinci; Bu üçüncü; Bu dördüncü; Bu da son olan beşinci çalışmamız...
  11. husnuatik

tekrar özür dilerim yetersiz kaynak için ukala biri olmak istemem gözünüzde :) diğer çalışmalarımızı ekledik onlara da yorumlarınızı bekliyorum...
  12. husnuatik

müthiş yazmışsınız valla takdir ettim... sırıtma işareti derken gülme anlamına gelmesini isterdim ama dediğiniz gibi bi durum ortaya çıkmış özür dilerim... artık smiley kullanmak yok.. ya ben bu işlerle kesinlikle bi tecrübe sahibi değilim buraya da o yüzden üye oldum ki biraz tecrübe...
  13. husnuatik

ya poster düşüncesi ile hazırladım... ilk hali konulması neden gerekli onu anlamadım dostum ama haklı olabilirsin fakat bu haliyle yorumlaman daha iyi olur çünkü ben dizayn hakkındaki düşüncelerinizi almak istiyorum. bundan sonraki çalışmalarımda dediğin gibi before - after koyarım :D...
  14. husnuatik

Arkadaşlar kendi resmime yaptığım bi düzenleme yorumlarınızı bekliyorum böylelikle eksiklerimi görmüş olurum şimdiden tşk tüm grafikerler.org ailesine... :D
  15. husnuatik

X-Ray ışınları yardım...

ya arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu????
  16. husnuatik

yüksek çözünürlükte sağlık konulu resimler

işime yarayacak gibi saolasın :D
  17. husnuatik

X-Ray ışınları yardım...

Ya arkadaşlar ben gerçek bi görüntüyü röntgen çıktısı gibi göstermek istiyorum yani x-ray ışınları gözünden... bunu yapabilir miyim örneği resimde de verdim zten şimdiden yardımlarınız için tşk ederim... Örnek resim;
  18. husnuatik

insan anatomisi 2

paylaşım için tşk dostm :D
  19. husnuatik

Türkiye'den reklam slogan örnekleri

paylaşım için teşekkür ederiz :D
Yukarı Alt