Arama sonuçları

1. Bulut Mashar

Yeni logom - düşünceleriniz önemli !

@uqurgrafik Teşekkürler. Turkuaz sen sevdiğim renktir :) İnsanın içine ferahlık katıyor..
  2. Bulut Mashar

Kopyalanmaz dvd baskısı..

..... Yardımcı olacak arkdaş yok mu..
  3. Bulut Mashar

Kopyalanmaz dvd baskısı..

İyi forumlar arkadaşlar. Yakında çıkaracağı eğitim seti için. DVD baskısı düşünüyorum ve Afallamış bulunmaktayım. Eğitimleri müşterilere sunmam için, DVD düşündüm kopyalanmanın önüne geçemiyoruz. Flaş şekilde internetsiz çalışmayan bir Setup oluştrusam dedim Ekran görüntüsü alarak yapılıyor...
  4. Bulut Mashar

Yeni After Effects Calismlarim

@hediye54 Eğitimleri izleyerek :)
  5. Bulut Mashar

Yeni After Effects Calismlarim

Renklerde biraz cansızlık var gibi.
  6. Bulut Mashar

Adobe photshop cs6 çakışma sorunu..

Teşekkürler Şener bey..
  7. Bulut Mashar

@Murat Vardar Çok teşekkür edeerm murat bey. Konuyla alakası yok ama bir sorum daha var.. After Effecrs .MOV olarak(1920x1080) render yaptığımız videoyu shop'a atıyorum (1920x1080) .MP4 olarak kaydettiğinde ikisi arasında renksel bir problem oluyor ve sanki biraz shahpen gitmiş gibi oluyor...
  8. Bulut Mashar

Arkadaşlar iyi forumlar, Photshop cs6 kurarken bu problem ile karşılaşıyorum. Olabilecek bütün problemleri kendimce bulmaya çalıştım ama bir şey çıkmadı. Neyle çakıştığını anlalmış değilim. Yardımcı olabiliecek birisi varsa sevinirim..
  9. Bulut Mashar

Bu şekil yaptım. Fontta değişiklik belki yapabilirim belki ilerde..
  10. Bulut Mashar

Nasıl bir şey önerirdiniz .. Bir öneri sunmanı istesem..
  11. Bulut Mashar

Çay bahçesi tabela afiş

Tostların Buzlu dağın arkaasında kalması tuhafıma gtti ve sönük kaldığını hissettim. Bana kalırsa Yazıyı biraz ortala , Tost, Çay vb. koyacağın malzemeleri de düzgünlük çevçefesine uyacak şekilde koy.
  12. Bulut Mashar

Fontu değiştirdim en son ki halide şu hale geldi :) BU arada begeğiniz için teşekkürler.
  13. Bulut Mashar

@SwaT Teşekkürler efendim :)
  14. Bulut Mashar

Merhaba logo'ya ihtiyacım var

Ücretsiz ? Serkan bey ücretsiz olarak bu olayı bu şekilde nitelendirmeniz neden ki. Ufak bir konu olduğu için ( sizin için böyle ) fiyat verilmez diye bir kaidemi var. Nasıl olsa logo değil mi diye düşünüyorsunuz.
  15. Bulut Mashar

Yeni logom ile hazırlamış olduğum intro'm

@ZxxxE Müzik tanıdımır bilmem :) SFX Sound arşivi buldum bir yerde oradan indirdim.. Kullandığı haklında bilgim yok :)
  16. Bulut Mashar

Photoshop CS6 | 3D Özelliği kapalı Neden ?

@Melike Aksu Photshop çalıştığında C: 'de Temp dosyası var burada işlem gerçekleşerek, tabir olarak şişme yapıyor yani hafızanızın (diskinizin) dolmasını neden oluyor.
  17. Bulut Mashar

Yeni logom ile hazırlamış olduğum intro'm

Eğitim Seti ve Bazı Görsel Sunumlarda başına koymak için hazırladım, gözü yormasın diye sade kısa olmasına önem gösterdim.
  18. Bulut Mashar

Grafik arşiv siteleri

İyi forumlar arkadaşlar. Hemen hemen herkesin sürekli takip edip , Site şablonları, Photoshop dökümanları, Vektör Stok/ Fotoğraf Stok v.b dökümanları indirdiği site vardır . Paylaşım amaçlı herkes sağlam arşiv sitesi yazabilir mi :) Başlangıç için 2-3 site yazıyorum. 1- http://allday2.com/...
  19. Bulut Mashar

Themeforest tema ..

@Murat Vardar Hiç bir şey ödemen indirdiklerimizi kullanamaz mıyız. Telif hakkına girmiş oluyoruz onda tamam diyecek lafım yok sizin dediğiniz biraz kafamı karıştırdı biraz teferruatına indiniz..
  20. Bulut Mashar

Photoshop CS6 | 3D Özelliği kapalı Neden ?

@samitural Mac hiç kullanmadım sami kardeşim ama sende Adobe Photshop cs6 'da essentials sürümüni yükle bir. O zaman bu durum ortadan kalkacaktır..
Yukarı Alt