Arama sonuçları

1. Bulut Mashar

Photoshop CS6 | 3D Özelliği kapalı Neden ?

@Melike Aksu Adobe Photshop cs6 'da essentials sürümüni yüklenimeniz gerekiyor. O zaman bu durum ortadan kalkıyor..
  2. Bulut Mashar

Themeforest tema ..

İyi forumlar arkadaşlar. Themeforrest Temalarını bazı yerden Warez yoluyla bulabiliyoruz. Bunlarda lisanslama gibi durum var mı. Ücretli ile arasındaki fark ne ? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Bulut Mashar

Çalışma politikanız nasıl ?

Sabah sabah sizinle böyle bir sohbete katıldığım için müteşekkir olduğumu bir de buradan söylemek istiyorum. Düşünceleriniz ile gerçekten haklısınız. Yapılacak iş, Müşteriden gelecek isteğin karşılanması, insanlara göndermeniz gereken CV ,yapılacak işlerin hazırlanışı, müşteriye fiyat verme...
  4. Bulut Mashar

Bendende bir kaç illustrasyon :) tabi, illustrasyon sayılırsa...

Kesinlikle Harika. Tabletinizin modelini ögrenebilirmiyim.
  5. Bulut Mashar

Kartvizit Tasarım + Basım

3 Yıllık Freelance Deneyimim var. Görüşebilriz. 0 541 249 79 78
  6. Bulut Mashar

Ortaklık

500 adet tasarıma ulaştığımız zaman yaptığımız işin %50 si olacak ? Kartvizit yapmaya kalksak, 20 tl olsa 2 tl :D . Siz yaptığınız işten ürünlerin cayır cayır satılıyor herhalde.. Yoksa bir grafiker günde günde 10 tane kartvizit yapsa 20 tl ayda 600 tl bu adam bilgisayar başında kalkamaz...
  7. Bulut Mashar

Broşür tasarımı

Sebgi kız ögrenci yurdu yazısıyla biraz daha ilgilenmen lazım.. Veya logosu varsa koyman daha mantıklı. Biraz uyumsuz olmuş.
  8. Bulut Mashar

Sayfalı broşür çalışması

Tebrikler gerçetekn başarılı bir çlşma olmuş.
  9. Bulut Mashar

Devin de devi archive

Mail gönderildi.
  10. Bulut Mashar

Wordpress tema

İyi forumlar arkadaşlar, Yüklediğim temanın birisinde bu şekilde hatalar ile karşılaşıyorum. Düzenleme yapamıyorum.
  11. Bulut Mashar

Ilk mac pro kutusundan çıktı!

Apple'ın büyük ilgi toplayan profesyonel masaüstü bilgisayarı Mac Pro'nun ilk teslimleri yapılmaya başlandı. Yeni cihazın kutu açma görüntüleri haberimizde. Apple’ın Haziran ayında gerçekleşen geliştirici konferansı WWDC’de tanıttığı yeni masaüstü bilgisayarı Mac Pro sahiplerine kavuşmaya...
  12. Bulut Mashar

Hiçbiri

Hiçbiri
  13. Bulut Mashar

Son çalışmalarım.

Yorumunuz ve begeniniz için teşekkürler. Afişlerin bende sadece dikkat çekiçi olması taraftarıyım ama müşterinin şu sorusu karşısında ' Göre Adam sadelikten ne anlayacak yaptığımız işi görüp okuması lazım ' deyince. Sonuç olarak bu tasarımlar çıkıyor. Yüreğimizdeki Engelleri Kaldıralım | Afiş...
  14. Bulut Mashar

Son çalışmalarım.

Teşekkürler irem hanım.
  15. Bulut Mashar

Son çalışmalarım.

Seydişehir Sanat | Oyuncu Seçmesi Afiş Çalışması Vize Sonrası Mola | Kapadokya Turu Afiş Çalışması Hoşgeldin 2014 | Yılbaşı Eğlence Programı Afiş Çalışması Yüreğimizdeki Engelleri Kaldıralım | Afiş Çalışması Yüreğimizdeki Engelleri Kaldıralım | Bilet Tasarımı Panpa Cips Ambalaj...
  16. Bulut Mashar

Yeni logom - düşünceleriniz önemli !

Font Seçimi tekrardan düzenlencek. Normalde font çok güzeldi. ama Büyük B harfi tasarım uyumluluk oluşturmadı. ufak deneyeyim dedim. Bütünlük sağlarmı diye düşündüm buda olmadı snaırım. Logoyu değiştirmek istemiyorum fontu değiştireceğim artık. Logoda eksiklik varmı sizce ?
  17. Bulut Mashar

Yeni logom - düşünceleriniz önemli !

İlk Bu şekil düşüncemi çıkardım. Sonra Bu hale getirdim. Ve gölge düşümünde kararsız kaldım. Bu şekil ayarladım. Düşünceleriniz neler. Neler eksik veya ne fazla.
  18. Bulut Mashar

Karışık Vektörler Paketi

Letitbit yok mu ?
  19. Bulut Mashar

Grafiker

Mail attım.
Yukarı Alt