Arama sonuçları

1. G

Drawing Facial Features / Yüz Detay Özelliklerinin Çizimi / Video Ders

Bu dersimizde, çeşitli yüz bölgelerinin ve özelliklerinin nasıl çizildiğini öğreneceksiniz. Yüzün her bir bölümünü oluşturan anatomi ve kas bölgelerinin oluşturulmasıyla başlayacağız. Video ders sonunda akılda tutulması gereken önemli alanları belirleyip, bu bölgelerin hareket halindeki...
  2. G

ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. / böylesi konuşulmadı bile...

@06dejavu kontrol ettim herhangi bir sıkıntı yok, (modeme reset atıp) indirebilirsiniz @grafiker1977 doya doya kullanın.
  3. G

@06dejavu Doya Doya kullanın, paylaşımlarımı takip edin. @FurkanSmg teşekkürler dostum, yardımların için. @Cengiz Duhan olur bazen böyle küçük aksaklıklar, erişebildiğinize sevindim. @ishakoz şifreyi yayınladık, siz ilk sayfayı okuyup mesaj yazdınız herhalde @yarenahmet dostum, linklerde bir...
  4. G

@kamile_aygun bir mesaj yukarıda yazıyor ama, ben yinede vereyim buyrun; ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. konusunun *rar şifresi www.grafikerler.org-magasine-megaset
  5. G

@FurkanSmg @FurkanSmg Ortamı gerip tansiyonu yükselten sizsiniz, sonra da kusura bakma deyip sakinlik tohumları da eken siz, ben bir şey anlamadım ama neyse, herhalde son anda *rar şifresini gördünüz...
  6. G

mock-up mega set 1,3 GB. / böylesi verilmedi

@muratata nedir sevmediğiniz yada sevemediğiniz? öğrenebilirmiyim arkadaşım
  7. G

Her Grafikerin Bilmesi Gereken Altın Kurallar (2/3D Grafik ve Motorlar Dünyası)

sağlam paylaşım, fevkaledinin fevkinde bir giriş ve anlatım, kendi adıma teşekkür ederim.:grafikerler:
  8. G

@FurkanSmg @Ali Ünal @mert1744 @FurkanSmg dostum, olabildiğinizce online kalıp forumu takip ederseniz, eşsiz paylaşımlarımı kaçırmamış olursunuz, ayrıca her an her şey paylaşılabilir değil mi ? beni takip edin diye belirtmiştim ama belliki takip edememişsiniz şifre verileli 4 gün oldu....:s8:
  9. G

@Hasan DİLSİZ dostum, olabildiğinizce online kalıp forumu takip ederseniz, eşsiz paylaşımlarımı kaçırmamış olursunuz, ayrıca her an her şey paylaşılabilir değil mi ? beni takip edin diye belirtmiştim ama belliki takip edememişsiniz şifre verileli 4 gün oldu....:s8:
  10. G

PS Neon Efffect / Action

@Aslı SAYILIR doya doya kullanın:grafikerler:
  11. G

Karakalem Video Eğitim

@McCcDd Paylaşımlarım bu şekilde, eğer müsaitsen sen yaparmısın torrent olarak?
  12. G

PS Neon Efffect / Action

İNDİRMEK İÇİN TIKLA 3MB. kolay kullanım :s8: ------------------------------------- Bir önceki paylaşımım olan ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. konusunun *rar şifresi www.grafikerler.org-magasine-megaset
  13. G

Eşek ve Özgürlük...

:s8:çok iyiymiş
  14. G

@FurkanSmg @muctas birinci mesajda dediğim gibi, bu paylaşımım ve diğer tüm paylaşımlarım sınırlı sayıda, ne yapmanız lazım? ; olabildiğinizce online kalıp forumu takip ederek eşsiz paylaşımları kaçırmamak lazım, her an her şey paylaşılabilir....:s8:
  15. G

@FurkanSmg @Özgül @omercingi Doya doya kullanın, şifre pek yakında.
  16. G

Karakalem Video Eğitim

@Murat VARDAR @Özgül rica ederim :) @Murat Güler @ferda14 kod yazan bölümdeki linki kopyalayıp browser yapıştırmak ardından enter deyip indirmeye başlat, hepsi bu...
  17. G

Karakalem Video Eğitim

el ve ayak çizimi, çoğu çizer için öğrenilmesi ve uygulanması zor olmuştur, 2 saat yedi dakikalık bu eğitim DVD ’si her konumda el ve ayak çiziminin nasıl yapıldığı öğretilmektedir, bu eğitim DVD ’si ile çizim becelerinizi geliştirmeye yardımcı olacak teknik bilgilerle doludur. İNDİRMEK...
  18. G

@freddie morrison @kamile_aygun @burnboyy @BotaNNi @Hasan DİLSİZ @busehrincocugu @ErsoylarMedya Doya doya kullanın arkadaşlar, teşekkür eden kardeşlerime bende teşekkür ederim.
  19. G

UHQ Türkiye Mega Seti

@Sarp111 doya doya kullan,
  20. G

@burnboyy doya doya kullan,
Yukarı Alt