Arama sonuçları

1. ONDESİNG

Ankara grafik tasarimci

Merhaba Ankara ili sınırları icinde deneyimli reklam ve grafik tasarımcıyım reklamcılık konusunda A dan Z ye bilgiliyim matbaa sektöründede basarılıyım Ledli tabela sistemleri tasarım , uygulama proje bilgim var modüler Sistemler dahil. Yön tabelaları Trafik,İnsaat,Otel,Reklam Projesi...
  2. ONDESİNG

Hangi spor?

akimeto haoo JUDOO
  3. ONDESİNG

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

sincanlı fincan ...
  4. ONDESİNG

Mac mi? Pc mi?

parama gore pc mac fark etmez bilgisayar yazılım bolumu mezunuyum tablet te olabilir ama teknoloji ilerliyor bir elma logosunada 5000 vermem kendim cizerim :)))))) kısacası 1500 liraya sistemi kendim kurarım teknoloji sonucda durmuyor resmen kosuyor mmx islemciden i7 hayal bile edemezdik bir...
  5. ONDESİNG

Hangi Vektör Programı?

degerli arkadaslarım sonuca ulastıktan sonra su yada bu onemli değil hangisinde iyiyseniz onu kullanın ama illada olucaksa 3dsmax ögrenin gelecegin programı bu suan bile bu ama corel vazgecilmezim bu arada....))
  6. ONDESİNG

Thomas Sabo Logo Paylaşım (Corel 9 formatlı)

link acılmıyorsa hazırını değil valısmasını yapıcaksın logonun resminin istine tıkla resmi farklı kaydet corelin icine at ğzerinden bezier tool ile calıs :)) hep bedavamı olucak degilmi hasan kardesim..
  7. ONDESİNG

Gazete sayfa tasarımı yapan grafiker aranıyor

Merhaba ilanınızla ilgileniyorum ancak gazete tasarımı derken dizgi dahilmi bu konuda daha acıklayıcı olurmusunuz gazete yaklasık 6 yaprak 12 sayfa oluyor örnek calısmalarımı mail atıyorum Tesekürler.
  8. ONDESİNG

Afis konsept tasarimlar

Cs nin yei bir ayrı Başarılaar..
  9. ONDESİNG

Turizm Afişlerimizi Yapacak Grafiker Arıyoruz

Ekliyorum Ankarada olduğum için İşinizle ilgileniyorum. reklamtasarim@windowslive.com
  10. ONDESİNG

"oxygen fish center" Serbest Çalışmam

güzel fikir ve düsünce balıgın arkasında 1 yada 2 cm dalga deseni olabilirdi emegine saglık hos olmus..
  11. ONDESİNG

bungalov power logo

mrb arkadasım kısa bir acıklama yapıcam fikir güzel power meselama kelime anlamın a göre güc demek senin tasarımın giyim ürünü logosu gibi logo cizildiginde asırlarca kalabilir insanlar logoyu tanımalı unutmak icin cizilmiyor emegini 10 yada 20 yıl sonra bir afiste görmek yada tvde ismemezmisin...
  12. ONDESİNG

Stil Reklam Logo Denemem

çizimden cok sunumu begendim :)))) eline saglık..
  13. ONDESİNG

Pastel Turizm Logo Çalışması - Yorum yapar mısınız?

mrb degerli kız kardesim once kara kalem sonra cizim sonra sunum sonra sonuç fikir güzel ama net değil baslangıc icin makul..
  14. ONDESİNG

3F desen logo tasarımı

eline saglık arkadasım guzel calısma sıkı !! cs5 de 2 boyutlu calısılır bilginize ama 3 boyutlu seceneklerde var
  15. ONDESİNG

Logo Yaptırılıcaktır.

mrb kolay gelsin vectörel logo calısmalarımı msn adresimden veya mail olarak yollayabilirim eklerseniz reklamtasarim@windowslive.com
  16. ONDESİNG

Acil corel draw x4 veya x5 yükleme yardimi

Değerli arkadslar sistemim Sony vaio VGN AR61E daha önce işletim sistemi vistaydı şuan Windows 7 ultimate yükledim ama yüklerken hata veriyor uyumluluk ayarlarını windows7 yaptım yeniden denedim olmadı cogu secenegi denedim ama enson server error msjı verdi acil Yardımlarınız yükleme yolları...
  17. ONDESİNG

Ankara freelance grafik-tasarim-dizgi

kardeş hayırlı işler bende ankaradayım paslasırız ..
Yukarı Alt