Arama sonuçları

1. ONDESİNG

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

gecen hafta 8 sayfa bır katalog teslım ettim ilk basta 16 yaprak 32 sayfaydı calıstım proto tip yaptım musteriye sundum begendıler sonra telefon geldı ıptal oldu 8 yaprak 16 sayfa yenısını yaptım begenıldı sonra tel geldı ıptal oldu en sonunda 4 yaprak 8 sayfa yaptım oda begenıldı sonra tel...
  2. ONDESİNG

Kitap Kapağı - Gerekli Bilgiler

Mrb dpi ayarını 300 - 450 de olabılır zira 1000 e kadar basıyor matbaa 300 den aşagı olmayacak sekilde ayarla ve tif olarak export edip bir bak cmyk en guzel secenek matbaa makinaları genelde alman malı olur cmyk daha hos durur rgb baskıda bozuk cıkıyor ii calısmalar..
  3. ONDESİNG

Freelance (Serbest) Grafik tasarım ve uygulama işleriniz yapılır

Görsel Materyal : Kurumsal Kimlik Basılı Materyal : Bilboard , Afiş, Clp, Branda Matbaa :Katalaog , İnsört , K.Vizit, Davetiye Vs. Dekorasyon : Mobilya , Led ve aydınlatma, Duvar dekoru Tabela : Aleminyum Dekupe , Alm. Kutu , PLEXİ Kutu , Krom tabela ,Vinly Tabela ,Işık bandı...
  4. ONDESİNG

Acil yardim

convertlerseniz sorun çözülecektir tümünü secip convertliyceksiniz convert sorunu cözmüyorsa daha acık bir sekilde yazınız vektöremi gölge veriyorsunuz yoksa jpeg yada tif bir resimemi ozaman daha akıcı ve net cevap verebiliriz. bu arada bir yardımdaha edeyim corel kasılıyor dediniz fontları...
  5. ONDESİNG

Logo Tasarımı Yapacak Amele Aranıyor‏

YA TUTARSA :) hadi bol şans :)
  6. ONDESİNG

Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi

aslında esnaf ve sanatkarlar derneğine üye olup belirli bir fiyat listesi cıkartmak lazım grafikerler ajanslar odası varmı ? ayrıca simdi bizim işimiz basit ve kolay gözüksede 15 gün 8 sayfa kataloğa uğraştığımı biliyorum birde çantacılar cıkmıs işimiz zor herkeze ALLAH hayırlı bereketli rısklar...
Yukarı Alt