Arama sonuçları

1. Bulut Mashar

İlk illustrator çalışmam.

Geçme yapmatında her ikisinide kullların derim. Bu devir bir proığram bilmek bir dilmek kadar yeri var :) Her ikisinide kullaın bakın ben ilk başlarda shop kullanıyordum hem grafik çizimleri hemde fotoğraf işlerinde. Çizimlerden pro yetmiyordu ıllustratöre gçetim biraz zaman geçtin corel ile...
  2. Bulut Mashar

Twitter Background

İyi forumlar arkadaşlar. Kendine ait bir Twitter Background yapmayı düşünüyordum ve 1600x1200 arka plan boyutuymuş. Buna göre bir grafik görsel hazırladım ama boyut fazlalığından olmadı. Küçülttüm bu seferde tam erken olmadı. Ne yapmam gerekiyor acil yardm. ?
  3. Bulut Mashar

Background Serisi

Linkler ölmüş..
  4. Bulut Mashar

Deneme Çalışma..14 yaşındayım

Hazır PSD kalıplları kullanmışsın.. Burada kendine ait neresi var ?
  5. Bulut Mashar

Teşekkür ettim şerife hanım. İnş.
  6. Bulut Mashar

(McCcDd; Yorumunuz için teşekkür ederm,dediğiniz haklısınız ama bu çalışmayı ıllustratoru kullanmaya başladığım ilk iki saat içinde orasını burasını kurcalayarak öğreneceğim için bazı yerlerini öreğndim sonra bunu çıkardım.. Ve Arka temaya nasıl birşey yapacağımı bilemediğim için mecbur shop...
  7. Bulut Mashar

Logo Kartvizit ve Antetli yeni çalışma

Font zayıf kalmış..
  8. Bulut Mashar

Maskot Tasarımı Yaptırılacaktır

İlgilenebilrim. 0541 249 79 78
  9. Bulut Mashar

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ---
  10. Bulut Mashar

Arkadaşlar çıkacak kitabım için arka ve ön kapak tasarımları gerekli...

Ilaninizla ilgileniyorum. Iletisime gecebiliriz. 0541 249 79 78
  11. Bulut Mashar

Evinden çalışacak grafiker aranıyor

0541 249 79 78 www.bulutmashar.com
  12. Bulut Mashar

Logo ve kartvizit tasarımı yapabilecek nitelikli profesyonel aranmaktadır.

İlan güncel ise yardımcı olablirim, logo tasarımında iyiyimdir, 0 541 249 79 78
  13. Bulut Mashar

Dergi için Çalışacak Grafiker Aranıyor

Konya/Seydişehirdeyim yardımcı olabilirim, Referasnlarıma bakabilirsiniz. Tel;0 541 249 79 78
  14. Bulut Mashar

fotograf makinesi

D800 D90 Mark II 550D FujiFilm xs-1
  15. Bulut Mashar

İlk 2 Tablet Denemem

İnş.............. :)
  16. Bulut Mashar

Grafik Tablet ? (Yardım)

Yaşım 19 ve yetmediğmi düşünüyorum yalnış mı düşünüyorum yoksa :( tam olarak anlayamadım.. Ve taplet iyisi olsunda parasını sorun etmiyorum çalışır öderim fotoğraf makineimi aldım sıra bundan dedim kendime onun için sürekli insanların düşüncelerini alıyorum.. Sanırım karar verdim lapazz mı...
  17. Bulut Mashar

Grafik Tablet ? (Yardım)

Sizin dediğiniz gibi düşünüyorum zaten, ilk kagıta çizip sonra taplette işler çıkarmayı düşünüyorum ama tablet tecrübem yok ne alacağıma bir türlü karak vermedim. Çizim yeteneğinde sorunum yok allaha şükür.
  18. Bulut Mashar

İlk 2 Tablet Denemem

Bende tablet almayı düşünüyordum bunu çirecek büyük katkı sağladın Lapaza. Başarıların devamını dilerim.
  19. Bulut Mashar

logo ve kartvizit tasarımı için grafiker aranıyor

Logo kartvizit, kurumsal kimlik, web sitesi tümüyle iilgilenieiblirim. - 0541 249 79 78
Yukarı Alt