Arama sonuçları

1. Bulut Mashar

Logo Çalışmalarım | [Günceldir]

Hasan bey, türk insan oğlu PAZARLIK PAYINA Gireceği için bu ücret düşecektir. İyi çalışmalar dilerim.
  2. Bulut Mashar

Foto temizliği yaptırılacaktır

Yardımcı olabilirim.. 0541 249 79 78.
  3. Bulut Mashar

Grafik Tablet ? (Yardım)

Bertan bey derdimi şöyle anlatayım yardımcı olursanız tekrardan çok sevinirim, kısaca örnek veryim ben size. Mesela bazı kişiler çekildği fotoğrafların çizim halinde olmasını ister meseke rep'çıların çoğu albüm çıkartacaklarında çekildği fotoğrafının çizimlerini yaptıryorlar Illustrator çizimi...
  4. Bulut Mashar

Haklısınız hasan bey'de kişi böyle istediği için böyle yapmak zorunda kaldım. Sadelikten yanayım her zaman bende. İyi çalışamalar.
  5. Bulut Mashar

Kişi özel logo şeklinde imza.
  6. Bulut Mashar

Grafik tablet

Konunun kapanalı uzun zaman oldu belki ama, yorumlarınızı okudum. Ve kararsız kaldım :(
  7. Bulut Mashar

Grafik Tablet ? (Yardım)

Teşekkürler ahmet bey.
  8. Bulut Mashar

Grafik Tablet ? (Yardım)

Slm arkadaşlar, grafik tablet almayı düşünüyorum. Ve biraz araştırmadan almayayım dedim. Önerebileceğin bir tablet varmı. İllüstrasyon çizimlerini başlayı düşünüyorum artık. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Kesin yorumlarını bekliyorum.
  9. Bulut Mashar

Afiş PSD

İhtiyacım olacaktı teşekkürler..
  10. Bulut Mashar

Banner tasarımı yapıcak arkadaşlar aranıyor

Mesaj atarsanız ilgilenirim. TIKLA
  11. Bulut Mashar

Yorumlarınız için teşekkür ederim, yavaş yavaş kendimi geliştriyorum işte..
  12. Bulut Mashar

--SATILIK-- 'SİGORTA' örnek şirket ismidir. Satın alındığında kendi şirket isminiz olarak değiştirilir.
  13. Bulut Mashar

İlk kağıda çizdim, sonra shop'ta tasarladım. ( 'Ness Play' diye bir kuruluş yoktur.)
  14. Bulut Mashar

Web Sayfası Oluşturma

İyi günler arkadaşlar; - Kişisel bir web sayfası yapmayı düşünüyorum, fazla katagorisi olmaksınız ufak bir fotoğraf sitesi. Hazır "script " falan oluyormuş.. Yardımcı olursanı sevinirim naısl yapılacağını pek bilmiyorum ?
  15. Bulut Mashar

Manipülasyon Çalışmalarım [Günceldir]

Teşekkürler Günay bey devamı gelecek zamanla.
  16. Bulut Mashar

Profesyonel Rötuş Görsel Dersleri

Bunların hepsini indirmem lazım ama premium üyelik yok. :(
Yukarı Alt